Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Drążki prysznicowe - okrągłe, kątowe itd.

Agnieszka i Rafał

Recommended Posts

Witam.

Chcę w nowej łazience zrobić brodzik okrągły a do tego okrągły drązek z zasłonką. Nie weim jednak gdzie taki drążek możną kupić. Wszędzie widać tylko narożne i kwadratowe lub rozporowe.

Proszę o pomoc w tej sprawie oraz ew. zdjęcia takich pryszniców. Czy można samemu zrobić taki drążek a jeżeli tak to z czego.

• 1 year później...

Hej

Szukam fajnego kątowego drążka do zasłonki prysznicowej. Fajnego, czyli dobrze wyglądającego i zrobionego z dobrych materiałów (drapana stal, chromowany mosiądz).

Niestety w marketach nie znalazłem niczego ciekawego, prawie akceptowalne był drążek Sealskin, ale nie kupię go, póki nie będę zdesperowany.

Zna ktoś coś interesującego? Najlepiej jeszcze w Krakowie lub necie :-)

• 6 months później...

Moi drodzy podajcie mi jakies adresy sklepow www badz cos w okolicy Olsztyna gdzie znajde zwykle drazki prysznicowe z jakas mydelniczka

Nie chodzi mi o nic wyszukanego tylko o zwykly najzwyklejszy drazek :) Bez słuchawki, weza itp

Przewalilem juz allegro i jedyna rzecz ktora zwrocila moja uwage ma strasznie badziewna mydelniczke Mam wrazenie ze ten plastik mimo swej wzglednej urody na dodatek wciaz bedzie brudny

http://www.allegro.pl/item723032682_drazek_prysznicowy_z_mydelniczka_hit.html

Cena hmm do 100 zl

W rozpedzie zakupilem wszystkie baterie wannowe , umywalkowe, zlewozmywakowe ,prysznicowe termostatyczne KFA do tego poszedlem za ciosem i od razu kupilem weze sluchawki zaworki itp a zapomnialem o drazkach i teraz nic sensownego nie moge znalesc Wszyscy producenci uparli sie na zestawy :( :(

• 1 year później...
Witam.

Chcę w nowej łazience zrobić brodzik okrągły a do tego okrągły drązek z zasłonką. Nie weim jednak gdzie taki drążek możną kupić. Wszędzie widać tylko narożne i kwadratowe lub rozporowe. Proszę o pomoc w tej sprawie oraz ew. zdjęcia takich pryszniców. Czy można samemu zrobić taki drążek a jeżeli tak to z czego.

W naszym sklepie mamy szeroki wybór drążków do zaslon prysznicowych.

http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0311/lukowy_nowy15b8.jpg