blazej_b 05.09.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Witam!Mam zamiar kupić drzwi http://www.leroymerlin.pl/mpng2-front/pre?zone=3cols&idLSPub=1208871752&idEIPub=1233310563. Samo skrzydlo jest w niezłej cenie, ale ościeżnica reulowana kosztuje więcej, niż drzwi. Czy jest możliwość kupienia innej ościeżnicy (innej firmy ?) do tego skrzydła? Czy wogóle w jakichś drzwiach da się tak dopasować ?Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
william.bonawentura 06.09.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Witam! Mam zamiar kupić drzwi http://www.leroymerlin.pl/mpng2-front/pre?zone=3cols&idLSPub=1208871752&idEIPub=1233310563. Samo skrzydlo jest w niezłej cenie, ale ościeżnica reulowana kosztuje więcej, niż drzwi. Czy jest możliwość kupienia innej ościeżnicy (innej firmy ?) do tego skrzydła? Czy wogóle w jakichś drzwiach da się tak dopasować ? Pozdrawiam ! U każdego producenta ościeżnica regulowana na gruby mur jest droższa niż drzwi . Skąd chcesz wziąć tańszą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 06.09.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Ościeżnice i drzwi są właściwie znormalizowane, więc powinno pasować. Problem w tym, że najprawdopodobniej nie będzie to pasować stylem i urodą. Poza tym rzeczywiście tak jest, że ościeżnica regulowana potrafi kosztować tyle samo, a nawet więcej niż skrzydło. Pozostaje ościeżnica stała, ale wtedy trzeba obrabiać tynkiem ościeże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blazej_b 06.09.2009 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 ok, dziękuję za odpowiedź. Będę szukał podobnego koloru u innego producenta, mam nadzieje ze znajdze cos ponizej 350 zł Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts