Gość 14.12.2003 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2003 Czy kocioł Deditrich CITY COMPACT 24 BIC to kocioł z otwartą, czy zamkniętą komorą spalania? Czy jest to kocioł dwufunkcyjny co i cwu? Czy są w ogóle kotły niekondensacyjne z zamkniętą komorą spalania? Jakie sterowanie przewiduje się do tego typu kotła? Czy można do tego typu kotła zastować sterownik naścienny pakiet AD 147 (5) i "co on może"? (nie mogę znaleźć danych na jego temat w necie), biorąc pod uwagę fakt, że instalacja c.o. posiada jeden obieg z zaworem mieszającym dla ogrzewania podłogowego.Jaka jest cena zestawu kocioł + urządzenie sterujące?Z góry dziękuję za odpowiedź Andy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.12.2003 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 wszystko znajdziesz tutajhttp://www.dedietrich.com.pl/katalog/3/56-57.htm pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek 18.12.2003 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 Dzisiaj zamówiłem De D. 1.24 + zasobnik 120 l. Zapłaciłem 3.652 zł. Do sterowania polecili mi polskiego EuroStera 2000 jako najlepsze rozwiązanie. Troche targów i EuroStera miałem gratis. BIC 24 występuje w 2 wersjach: z zamkniętą i z otwartą komorą spalania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts