an.i 06.09.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 założyłam zgodnie z sugestiami komentarze do dziennika. Może uda się tak aby komentarze dotyczące mojego domu zostały w dzienniku a reszta rozmów - mam nadzieję przeniesie się do komentarzy ? zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Czytam z ogromną przyjemnością - czekam na dalszy ciąg. Masz w sobie MOC Kobieto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes3677 09.09.2009 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Z wielką przyjemnością przeczytałem Twój dziennik , tak trzymaj i czekam na dalszy ciąg :)Wiersze są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.09.2009 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Witaj!!! Z zapartym tchem czytam twój dziennik. Byłam na chwile w dzienniku,ale teraz będę kibicować w komentarzach. Życzę ci wytrwałości w swoich poczynaniach i w spełnianiu swojego marzenia, jakim jest własne miejsce na tej ziemi. Pozdrawiam. PS: Proszę o więcej tych pięknych wierszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2009 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 I jeszcze trochę pięknych zdjęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 10.09.2009 01:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Kilka razy tu zaglądałam, żeby sprawdzić czy Wasze wpisy nadal są w moich komentarzach. Są !!! dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 11.09.2009 01:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Nefer - piękny dziennik napisałaś. Już nie pamiętam jak to się zadziało , ale przeczytałam go jako pierwszy. Opowiadałam potem o Tobie i Twoich przejściach znajomym, pewnie dlatego że zadziwiłaś mnie determinacją w dążeniu do celu i radością. Nieśmiało powiem, że skopiowałam kilka zdjęć. Pewnie jak wszystkim posłużą mi jako inspiracja - do moich pomysłów. Wymyślam sobie coś tam, a potem wzbogacam szczegółem lub rozbudowuję pomysł. Jedno na co nie mogę narzekać to ilość pomysłów dla jednego miejsca. Zaglądaj do mnie - chociaż na razie niewiele się tam dzieje.an Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 11.09.2009 01:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 meg60 - nie znalazłam Twojego dziennika, ale cieszę się że zaglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.09.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 ale wspaniale się Ciebie czyta wiersze cudnedziałka cudna twoja moc pisania cudna pozwolisz, ze będę zaglądała częściej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 11.09.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 anetina - nie tylko pozwolę ale serdecznie zapraszam. Nie wiedziałam jaką przyjemność niesie za sobą pisanie tego dziennika. Każda wizyta czytającego to jak wizyta gościa w moim domu. Całkiem niedawno bywało tu gwarno. W domu - oczywiście. Teraz nie mam problemu z odrzucaniem zaproszeń - a sama nie znajduję siły aby zabawiać gości i robić przyjątka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.09.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 jest taki czas, że człowiek ma pod górkę ale pamiętaj, że po wejsciu na tą górkę będziesz miała cudny widok i wszystko z górki zawsze po nocy wstaje dzień naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.09.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 a samotność ... czasami jest dobrze odpocząć od tego wszystkiwego i od wszystkim wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 11.09.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 no to i prund juz masz!!! albo prawie, ale MOC papierka wielka....!!!SUPER..i hoop do przodu, ceny pojedyncze są ogolne, spisuj pojedyncze a potem u tych co dobra cena i dobrze sie gada, i gratis dowożą i są elastyczni: zrobic ogolne zestawienie i cena za całość- no, conajmniej w 2punktach sprzedazy p.s. to wkońcu gdzie pisać mam komentarze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 11.09.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 wszędzie - proszę pisać gdzie wygodniej, ja akceptuję każdy pomysł i kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.09.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 No to kochana, pierwsza przeszkoda za tobą Świete słowa napisała anetina, że na górze jest najpiękniejszy widok- i tego się trzymajmy !!!!!!!! nawet wtedy, gdy znów pojawią się schody, wejdź na szczyt i spójrz przed siebie. Jest pięknie !!!!!!! PS. Mój dziennik to NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA.....Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.09.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Witaj:) przylazłam tutaj za meg pięknie sie czyta Twój dziennik !!! masz dar kochana i te cudne wiersze......cudne!! będe śledzić dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 13.09.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2009 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Nie musi być o budowie :) Pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.09.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Poniedziałek był ..... ale Dziennik spadnie na ente strony, bo nic ciekawego nie dzieje się w moim budowlanym życiu. to dawaj wiersze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 16.09.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Jakie cuudne grzyby aż mi smaka narobiłaś. Dawaj wiecej zdjęć swojej pięknej działki. Anno pisz wiersze, wklejaj inspiracje ku pamięci. pozdrawiam cieplutko Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts