Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do domu anny

an.i

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj!!! Z zapartym tchem czytam twój dziennik. Byłam na chwile w dzienniku,ale teraz będę kibicować w komentarzach. Życzę ci wytrwałości w swoich poczynaniach i w spełnianiu swojego marzenia, jakim jest własne miejsce na tej ziemi. Pozdrawiam. PS: Proszę o więcej tych pięknych wierszy :oops:

Nefer - piękny dziennik napisałaś. Już nie pamiętam jak to się zadziało , ale przeczytałam go jako pierwszy. Opowiadałam potem o Tobie i Twoich przejściach znajomym, pewnie dlatego że zadziwiłaś mnie determinacją w dążeniu do celu i radością. :lol: Nieśmiało powiem, że skopiowałam kilka zdjęć. Pewnie jak wszystkim posłużą mi jako inspiracja - do moich pomysłów. Wymyślam sobie coś tam, a potem wzbogacam szczegółem lub rozbudowuję pomysł. Jedno na co nie mogę narzekać to ilość pomysłów dla jednego miejsca. Zaglądaj do mnie - chociaż na razie niewiele się tam dzieje.an

anetina - nie tylko pozwolę ale serdecznie zapraszam. :D :lol:

Nie wiedziałam jaką przyjemność niesie za sobą pisanie tego dziennika. Każda wizyta czytającego to jak wizyta gościa w moim domu. Całkiem niedawno bywało tu gwarno. W domu - oczywiście.

Teraz nie mam problemu z odrzucaniem zaproszeń - :cry:

a sama nie znajduję siły aby zabawiać gości i robić przyjątka.

no to i prund juz masz!!! albo prawie, ale MOC papierka wielka....!!!

SUPER..

i hoop do przodu,

ceny pojedyncze są ogolne, spisuj pojedyncze a potem u tych co dobra cena i dobrze sie gada, i gratis dowożą i są elastyczni: zrobic ogolne zestawienie i cena za całość- no, conajmniej w 2punktach sprzedazy

p.s. to wkońcu gdzie pisać mam komentarze???

No to kochana, pierwsza przeszkoda za tobą :p Świete słowa napisała anetina, że na górze jest najpiękniejszy widok- i tego się trzymajmy !!!!!!!!

nawet wtedy, gdy znów pojawią się schody, wejdź na szczyt i spójrz przed siebie. Jest pięknie !!!!!!!

PS. Mój dziennik to NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA.....Pozdrawiam.