Amtla 15.01.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 an.ia - pytajom sie ludzieeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.01.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 An.i, zupełnie znikłaś z FM, nie było Cię chyba od 1 stycznia? Napisz słówko, że się trzymasz i myślisz o budowaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.01.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Nastepnym razem jak bedzie to trzeba wyciagnac numer komorki. Bedzie dobrze. Ona ma w sobie sile. Ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.01.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 też pomyslałam o jakims telefonie szkoda, że nikt nima... musimy, chcę wierzyć, że wszystko jest ok!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.01.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 No szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga-ma 18.01.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Dobry WieczórNa życzenie mamy mam pozdrowić wszystkich i zawiadomić, że już jest OK i że niedługo wraca.Po wydarzeniach z początku stycznia, mama miała zawał ale już wraca do siebie. Jeszcze raz w jej imieniu pozdrawiam Wszystkich.Będzie bo musi być dobrze.agnieszka córka an.i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.01.2010 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Oj się narobiło ... Właśnie miałam iść spać ... już nie zasnę ...Jestem z tobą an.i - trzymaj się mocno. Trzymamy kciuki !!! Agnieszko - dzięki, że znalazłaś chwilkę i poinformowałaś nas co sie dzieje. Przekaż mamie, że czekamy na nią, ucałuj mocno i życz szybkiego powrotu do zdrowia ...i do nas ... Jeszcze raz dzięki ! Matko kochana ...no w szoku jestem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.01.2010 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Dobry Wieczór Na życzenie mamy mam pozdrowić wszystkich i zawiadomić, że już jest OK i że niedługo wraca. Po wydarzeniach z początku stycznia, mama miała zawał ale już wraca do siebie. Jeszcze raz w jej imieniu pozdrawiam Wszystkich. Będzie bo musi być dobrze. agnieszka córka an.i Jeeeesoooo ........ Aga, jeśli czegoś potrzebujecie - pisz. Przywieźć, pozamiatać, zakupy zrobić, no nie wiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.01.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 No to sie narobilo. Brak slow. Trzymaj sie an.i. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 19.01.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 O matko, Aniu strasznie mi przykro Trzymaj się cieplutko, wracaj do zdrowia.....do nas też, pusto tu jakoś Agnieszko, dzięki za info, pozdrów mamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.01.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 no to widze, ze nie na darmo sie martwilismy, coś przeczuwaliśmy........ Aniu jesteśmy z Tobą! trzymaj się i wracaj do Nas! Dziekujemy z info! Agnieszko-jesli jakoś mozemy pomóc-pisz!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.01.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 no to widze, ze nie na darmo sie martwilismy, coś przeczuwaliśmy........ Aniu jesteśmy z Tobą! trzymaj się i wracaj do Nas! Dziekujemy z info! Agnieszko-jesli jakoś mozemy pomóc-pisz!!!!! własnie... szkoda, ze te przeczucia okazały sie realne! An.i, wracaj do zdrowia i do nas, czekamy! Było niedobrze, teraz ma być tylko lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.01.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 http://img8.imageshack.us/img8/4273/jeden.gif Wszystkim Dziękuję za życzenia i jeszcze raz życzę Dobrego 2010 Roku. Dobrze Jeżyku, że wróciłeś do siebie. Ja ...........mam takiego stresa, że trudno to opisać, nie wiedziałam, że będzie tak trudno, albo naiwnie myślałam, że będzie łatwiej. Tymczasem stale wydaje mi się, że nie zdążę, że jutro już poniedziałek, że nie dam rady tam pójść a potem wejść chyba na 4 piętro, że nie dam rady wykrztusić z siebie słowa. Symbolika zawsze była dla mnie ważna. Składając Wam życzenia w ubiegłym roku z jakiegoś powodu najlepiej do nich pasowało zdjęcie z trzema kieliszkami - na jednym siedzi motyl. Trzy kieliszki i ten motyl - cóż to może znaczyć? Teraz wybrałam zdjęcie z dwoma kieliszkami i dopiero w czasie podglądu dotarło do mnie że jeden z nich - pusty i leży. Chciałabym dać radę i chciałabym nie bać się i chciałabym nie kojarzyć siebie z tym kieliszkiem. A 4 styczeń już niedługo. I będę musiała udowodnić, że nie chcę korzystać z łaskawości swego męża i zgodzić się na jego łaskawy wniosek o orzeczenie rozwodu bez orzekania winy..... Dzis mi sie ten post przypomnial. Caly dzien mysle o an.i. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.01.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 A ja dalej śmiem twierdzić ... że to ten drugi kieliszek leży ... An.i stoi ...tylko tak jakoś ...zagotowało się w nim ...jak te bąbelki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.01.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Aguś masz racje, madra kobieto. Nie damy naszej an.i. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.01.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Nigdy nie pisalam, ae zawsze z wielka ciekawoscia cztalam i dzielna kobitke podziwialam...Trzymam kciuki, i szybkiego powrotu do zdrowia zycze. Tak wielu wiernych czytaczy tu czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.01.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 anSi - nam tu te kciuki są bardzo potrzebne ... trzeba dobre myśli wysyłać i pozytywne fluidy ... Zaglądaj i wysyłaj z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga-ma 19.01.2010 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Dobry Wieczór Chcemy dać mamie jak najdłuższy czas spokoju, życia bez emocji.Już mieliśmy " pozwolić" jej korzystać z kompa ale kiedy przeczytałam wpisy Pań - tak się wzruszyłam, że jeszcze kilka dni będziemy starali się trzymać ją z dala od laptopa. Jest spokojna i bardzo wyciszona, ale jest coraz lepiej.Bardzo dziękuję za wszystkie ciepłe słowa, na razie nie pyta co w jej poczcie i na na Forum Muratora a ja nie mówię, bo pewnie chciałaby od razu tu zasiąść. Bardzo dziękuję w imieniu mamy - agnieszka i. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2010 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Aga - Wy sami najlepiej wiecie co dla Ani dobre a na co jest za wcześnie. Pocałuj ją mocno ode mnie. Dobrze, że czuje się lepiej - na serio mnie nastraszyła. Jakbyście potrzebowali jakiejś pomocy - daj znać. Najważniejsze, że już lepiej się czuje. Pozdrawiam i jestem z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.01.2010 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Agnieszko - my tu sobie pocichutku kciuki potrzymamy a wy tam mame "reperujcie" najlepiej jak potraficie. Emocje jej na pewno nie są teraz potrzebne... Wzruszać ją będziemy jak wydobrzeje Gdybyśmy mogły jakoś pomóc - śmiało proś ! A skoro zawitałaś na forum - jesteś prawdziwą forumowiczką ... a mu tu mówimy sobie po imieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts