aka z Ina 20.01.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 nic na siłę....Ania to silna kobieta-nie da się! daje sobie czas, a My jej...będzie pora to wróci do Nas!!!!!!ważne, ze wiemy co się dzieje z nią dzięki tobie Aguś!!!! ważne, aby Ania wiedziała, że jesteśmy Tu i czekamy na nią!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.01.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 No to ok. Wzruszać an.i nie bedziemy. Mozemy gadac i bez wzruszen. My tu wszystkie czarownice, najwyzej miotla pomachamy. an.i sie wzmocni to bedziemy o budowie gadac i przepisy kucharskie, czarownickie wymieniac. Niech no tylko dobrzeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.01.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ja naet mogę obiecać, że będę nudna... "co u Ciebie słychac, bo u mnie na dworze ciagle śnieg"... brr... aż się zimno od tego zrobiło, chyba napalę w kominku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 21.01.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 No to ok. Wzruszać an.i nie bedziemy. Mozemy gadac i bez wzruszen. My tu wszystkie czarownice, najwyzej miotla pomachamy. an.i sie wzmocni to bedziemy o budowie gadac i przepisy kucharskie, czarownickie wymieniac. Niech no tylko dobrzeje. http://www.gify.org/bazagif/czrownice/strega023.gif buziaki zostawiam i leeeeeecę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.01.2010 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Bardzo potrzebna jest mi Wasza wiara ... ...megatony wiary czekają tu na ciebie ani.i ... A ja szczególnie. Jak zwykle wszyscy poszli spać i nikt ze mną nie gada jak ciebie nie ma ... wracaj moja nocna gaduło bo tęsknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.01.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Jezusicku...., a ja nic nie wiedziałam Jak mi przykro Aniu, że mnie tu nie było od poczatku. Ale dziś mnie coś ściągnęło myślami. Czytam a tu....... no, ale na szczęście już lepiej Zdrowiej i wracaj , czekamy na ciebie !!! PS. A z tymi kieliszkami to Aga ma rację, to ten drugi leży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.01.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 ...a ja już myślałam, że to Ania ... Megi ... czekamy ... grzecznie ... Chyba nie lubię być grzeczna Czekamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 24.01.2010 01:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 upsssssss... Jestem - znowu jestem - chociaż trochę zmęczona. Widzę, że Agunia "na - pisała" - choć prosiłam aby poinformowała tylko, że źle się czuję. Banalnie powiem, że wszystkiego się spodziewałam, ale żeby tak!!!! Jestem już w domu, czuję się ~ jakoś tak....... Ponieważ przy okazji zdiagnozowana została silna depresja, to przy pomocy leków lewituję sobie czasami bardziej niż bym chciała. Wszystkim - bardzo dziękuję - za ciepłe słowa, za troskę, za bycie ze mną i u mnie. Rzeczywiście wzruszyłam się bardzo czytając Wasze wpisy - ale to dobre łzy. Może kiedyś opowiem jak doszłam tu gdzie dziś jestem, na razie to.... trudne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.01.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Buziaki Anius i trzymaj sie. I pamietaj, nas nie wolno straszyc, wiec sama rozumiesz. p.s. Ja wciaz do nas zapraszam, jak bedzies miala sil i ochoty. p.p.s. o tej godzienie nie wolno ci tu siedziec, masz spac i odpoczywac... Ty bys z moim Synkiem sie dogadala, On tez lubi po nocach buszowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.01.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Aniu - nie odzywałam się do tej pory, chociaż zaglądałam. Przesyłam ciepłe myśli i trzymam kciuki za Ciebie. Na szczęście dzisiaj medycyna umie szybko naprawić serce, ważne jest żeby zająć się duszą. Dużo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.01.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 No nareeeeeszcie ..... Lewituj sobie kochana , lewituj - dobrze ci zrobi przez jakiś czas.Wyciszysz się ... A wyląduj czasem tutaj i powiedz Jest lepiej Do wiosny staniesz na nogi i będziemy budować że hej ! Buziaki soczyste ... Odpoczywaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.01.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Dobrze, ze wróciłaś! To teraz daj sobie czas, żeby dojść do siebie - to dobrze, że leczysz depresję i że masz wsparcie. Niedługo będzie lepiej, a z wiosną będziesz miec więcej energii i budowa ruszy pełną parą! pozdrawiam ciepło (już z własnego domku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.01.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Witaj Aniu!! Czas i ....lewitacja zagoi rany, a ty teraz musisz dużo odpoczywać, bo wiesz.....przyjdzie wiosna i budować trzeba!!! Gorąco cię pozdrawiam !Buziaki dla ciebie i twoich bliskich! http://www.ekartki.pl/cards_files/2/2036_buziak.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.01.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Anulka ... jak tu zajrzysz ... wklejam wszędzie gdzie mogę i ciebie też nie oszczędzę ... wybaczysz ? Jest misja ogromnie ważna - weź udział jak możesz ... Nasza DarioAS jest w FINALE !!! Druga tura głosowania na najpiękniejszy, forumowy różany blog wystartowała. Głosujemy od nowa a stać nas przecież na 1,22 + Vat nie ? Tu podziwiamy : http://aniads-rosegarden.blogspot.com/ A tak głosujemy : SMSy o tresci F00041 na numer 7144 (koszt 1,22 z VAT). A tu mądrości typu - jeden telefon ...jeden głos ... ( a szkoda ) Regulamin tutaj: http://www.blogroku.pl/aniads-rosegarden,gw5m6,blog.html Przejęłam pałeczkę bo An-budowa właśnie usiłuje nie zamarznąć na nartach czy kuligu ... ważne, żeby przeżyła te mrozy Nie zostawiła mi miotły ... jędza Za każdy głosik - dzięęęęęki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 upsssssss... Jestem - znowu jestem - chociaż trochę zmęczona. Widzę, że Agunia "na - pisała" - choć prosiłam aby poinformowała tylko, że źle się czuję. Banalnie powiem, że wszystkiego się spodziewałam, ale żeby tak!!!! Jestem już w domu, czuję się ~ jakoś tak....... Ponieważ przy okazji zdiagnozowana została silna depresja, to przy pomocy leków lewituję sobie czasami bardziej niż bym chciała. Wszystkim - bardzo dziękuję - za ciepłe słowa, za troskę, za bycie ze mną i u mnie. Rzeczywiście wzruszyłam się bardzo czytając Wasze wpisy - ale to dobre łzy. Może kiedyś opowiem jak doszłam tu gdzie dziś jestem, na razie to.... trudne.. Ania, jakbyś potrzebowała czegoś to daj znać. Gotuję nieźle, gorzej ze sprzątaniem, ale też nieźle sie sprawdzam jako kurier i tkasówkarz jakby co Nie dawaj sie Dziewczyno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.01.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Anulka ... ale ty napisz to magiczne Jest lepiej bo się znowu będziemy martwić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.01.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ja dopiero teraz przeczytałam Twój dziennik i komenty a już kiedyś byłam jak terrorystę pokazywałaś trzymam kciuki byś szybko do zdrowia wróciła i tu na FM, teraz będę śledzić.... Moja Mama z Twoich okolic uciekła i dzięki temu dom wybudowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.01.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Anulka ... ale ty napisz to magiczne Jest lepiej bo się znowu będziemy martwić ... No to się martwimy ... ja się martwię ...i telefonu nie mam ... i ani widu ani ...tego drugiego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.01.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Właśnie ... Najlepiej to mi się to "ani" ... udało ... Samo sie tak ... hmmm zrobiło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 31.01.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Aniu.........Czekamy........Daj znać, że jest lepiej........Martwimy się......Buziaczki....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts