aka z Ina 03.02.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Aniu-czekamy na jakies wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.02.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Przyszłam tutaj już sama nie wiem za kim i czytam. Wczoraj przeczytałam dziennik i wzruszyłam się Twoimi pięknymi wierszami. Dzisiaj przeczytałam komentarze i się totalnie poryczałam . Życzę Ci Aniu - w dniu moich urodzin - żeby Ci się dobrze działo, byś znalazła radość i nadzieję i niech wszystkie życzenia, które mnie dzisiaj składano spełnią się i Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.02.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ......i cisza ANIU napisz choć słówko !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.02.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 No to nie tylko ja się już martwię ... Co sie dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Dajmy Ani czas. Wróci jak będzie chciała. Chyba teraz ma inne sprawy na głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.02.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 A ja dopiero dzisiaj Trzymam kciuki...i dużo, dużo spokoju życzę Odpoczywaj kobieto i nie bierz już nic na poważnie...i uwierz, że tak można ...nawet jak sąsiad sypie mi swój śnieg na posesję...to ja po prostu SIŁA SPOKOJU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.02.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Dziewczyny! Będzie dobrze. Ania po prostu jeszcze nie ma siły na pisanie, dochodzi do siebie. Trzeba dać jej trochę czasu. Nie denerwujmy się... Musi unikać wzruszeń z każdego powodu więc może zaczniemy pisać dowcipy to będzie się tylko śmała np.: Jasiu odmień przez przypadki KOT Mianownik kot, dopełniacz kota, celownik kotu itd wołacz kici kici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.02.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Jeszcze jeden mi córka podrzuciła Dzwoni telefon odbiera pies - hau Nie rozumiem - odzywa się głos w telefonie Hau Proszę wyraźniej - głos w słuchawce H-jak Halina A - jak Aneta - U jak Ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 08.02.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witaj An, witajcie dziewczyny, chciałam się przywitać i powiedzieć że Ania rzeczywiście nas przyciąga....,mnie też, gdzieś w temacie pojawiła się jej stopka no i patrze D. ...pusto, wchodze na kom. i wszystko jasne!! Jestem z Toba, wpomagam myślami i życze dużo dobroci!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.02.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 jak tam u Was???? mam, nadzieje, że słonko u Was wczoraj zaświeciło, bo dziś to podobno w całej Polsce ma byc pochmurno.... pozdrowionka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.02.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 http://www.bosko.pl/kartki/kartki/21.jpg Wiem, że jest lepiej ... na wszelki ... kciukaski przyniosłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.03.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Wiosna kroczkami się zbliża....słonka coraz wiecej, cieplej jakoś... czekaamy i dobre fluidki wysyłamy Aniu do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 11.03.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Aga Jeżyk mnie do pionu postawiła, bo zaglądać na FM przestałam... I dzięki jej za to.Ania, czekamy na Ciebie. Tak jak pisze Aka - wiosna nas budzi i tych silnych i tych słabych i smutnych i wesołych. Ty jesteś silna. Teraz tylko poczekamy aż będziesz wesoła....Daj znać jak się czujesz. Buziaki. P.S. Dziewczyny piszące tu - jesteście niesamowite! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 11.03.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Aga Jeżyk mnie do pionu postawiła, bo zaglądać na FM przestałam... I dzięki jej za to. [/size] No przyznaje ...nagdakałam na Jagnę Ale nie poobrażała sie An.i - słonko wylazło ...mróz odpuszcza ... skowronki przyleciały (ale im dooopska wymarzną ) Budujemy ? Bo mnie już nosi ...a jak mnie nie "wyniesie" to chyba też mi depresja grozi ... z niemocy i nicnierobienia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.03.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Przesyłam ci Aniu troszkę wiosny!!!!! http://4.bp.blogspot.com/_lddFFu6s4yQ/SgXMZCK0FcI/AAAAAAAAUWs/FgXuCBoadEY/s400/15.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.03.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 a ja słoneczko wirtualne przesyłam http://www.cosdobrego.yoyo.pl/sloneczko_ruchome___.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.03.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Ania.... Myślimy o Tobie http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-love005.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 30.03.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 http://www.w-spodnicy.pl/g/Kobieta.obiekt2.aspx/0/460/Kobieta/34c52711-f438-4e66-a97e-3e677bd2f8e6_20090407012308_Zwyczaje-wielkanocne-mazur-43.jpg ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT życzą an-budy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.03.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Każdy już czym prędzej bieżyBy dołączyć do pasterzyI ja śpieszę z życzeniamiBo nie mogę być tam z WamiZdrowia, szczęścia, pomyślnościI niech dobroć wśród Was gościI niech Boga wielka mocNa was spłynieW świętą noc http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-80.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 31.03.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Pomaleńku przez podwórze Idą dzieci kurze. W kropki, w ciapki, malowanki, bo to miały być pisanki... Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych. http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-84.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts