anSi 31.03.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Wiosennych Radosnych Świąt http://www.urzadzamy.pl/zdjecia/zajaczki_429.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.03.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://i121.photobucket.com/albums/o203/ladiesweb/bunny.jpgWesołych Świąt!Życzą Jagna i BębniarzAniu, cały czas trzymamy kciuki i czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 31.03.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Hej, hej, An.i! A gdzie się podziewasz? Wiosna przyszła, a ja jajecko zostawiam! http://img638.imageshack.us/img638/4633/yczenias.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2010 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Spokojnych, zdrowych, pełnych radości Świąt Wielkiejnocy Spełnienia wszystkich marzeń, osiągnięcia wszystkich szczytów i ziszczenia wszystkich planów I mniej stresów... http://republika.pl/blog_ds_1189624/2431110/sz/68l.gif życzy Neferka z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 03.04.2010 02:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 WitamNie potrafię korzystać z tego nowego forum.Jakimś cudem po wielu próbach znalazłam komentarze ale nie znalazłam dziennika. Stale " błąd" i błąd.....Pisałam już raz i po kliknięciu " wyślij" cofnęło mnie na stronę główną!!! Nie wiem czy teraz się uda ale życzę Wszystkim spokojnych, radosnych Świąt, smacznego jajka, umiarkowanie mokrego dyngusa i wszystkiego najlepszego i bardzo dziękuję za to że jesteście i za życzenia. anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.04.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 an.i też nie umiem się w tych nowościach odnależć i do tego wolno chodzi wszystko.... Jak ja zmain nie lubie... To stare było lepsze, hehehe...an.i Wesolych Świat!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.04.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) http://img402.imageshack.us/img402/2485/jeykeuchowy.jpg An.i ...też sobie ledwo radzę ... ale twój wpis znalazłam jakby ...intuicyjnie - pierwszy (cos w tym musi być ) Dużo siły i zdrówka ci życzę . Oby te radosne święta minęły w spokoju i miłości ... a wiosna przyniosła zapał do budowy i ...życia ... (może uda mi się wkleić mojego rzeżuchowego jeża - jak nie to ...ups ...) Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez AgaJeżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.04.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Jest, jest tylko musisz go odnaleźć :) Witaj, fajnie ,że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.04.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 JUż jest w linku Twoim : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?t=143921 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.04.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Witaj Aniu!!!!!! Jak dobrze, że już jesteś!!! Nie umiem jeszcze wklejać, więc życzę ci WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! DUŻO ZDRÓWKA, SIŁ I WIARY W LEPSZE JUTRO!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.04.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Chyba wszyscy gubią się w tym nmowym forum. Liczę na to, ze za parę dni sytuacja się poprawi, bo ciężko korzystać z fm w taki sposób... WItaj An.i, fajnie, że powróciłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.04.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Cześć Anulka ! Kciukasków nie puszczam co by nie zapeszyć ...Buduj , buduj kochana - zaraz ci będzie lepiej. I słuchaj majstra - mądry człowiek Pozdrawiam świątecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.04.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 (edytowane) Witaj Aneczko !!!! Umiem już wklejać zdjęcia więc ......... http://www.sprejfabr.rejowiec.pl/images/wiosna.gif Pozdrawiam i trzymam kciuki za dalsze budowanie ! Edytowane 12 Kwietnia 2010 przez meg60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.04.2010 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Hej an.i. Czytam w dzienniku i nie wiem co napisac. Ostatnio to jakos nic już nie wiem.., ale trzymaj sie Kochana i buduj ten swoj dom. Aha i pisz wiersze, wiecej pisz.... Przytulam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.04.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witaj An.i.. Jakoś nieprzychylne masz to sąsiedztwo... sąsiad chyba nic nie wskóra, jeśli będzie Cię oskarżał, że nie może zalewać Twojej działki. Jest obowiązek zagospodarowania wód opadowych na własnym terenie. Dobrze, że mniej się tymi sprawami przejmujesz, trzymaj się i buduj dalej! Żelka o wierszach już napisała, to jeszcze dodam "zaglądaj tu częściej"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.04.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witaj an.i !!!! Takiego sąsiada to.......na księżyc:mad: !!!!!!! Nie przejmuj się i nie denerwuj - zdrowie najważniejsze. Pozdrawiam i .....pisz częściej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 13.04.2010 00:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 W tych bardzo krótkich streszczeniach wszystko wygląda chyba gorzej niż w rzeczywistości. Sąsiad co prawda chwilowo nie odpowiada na pozdrowienia, ale sam zaczął podnosić poziom swojej działki. Pomysł z przechylającym się domem, był próbą nastraszenia mnie. Co szkodzi spróbować ? a nóż się uda i głupia baba przywiezie na swój koszt kilka ciężarówek ziemi. Na tym terenie i pewnie nie tylko tam, jestem swoistym indywiduum. Kto to słyszał aby baba " sama " budowała dom i to jeszcze prawie 200 metrów. Nikomu - tam - nie opowiadałam o swoich przejściach. Czekali pewnie miesiąc, potem dwa i kolejne miesiące aż pojawi się " on". I pewnie nadal czekają. meg - byłam chwilę u Ciebie. Też bym już tak chciała. Tymczasem nie mam pojęcia co dalej - kiedy zamknę stan surowy otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 13.04.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Witaj, An.i, cieszę się że już jesteś, bardzo Cię nam tu wszystkim brakowało. Dobrze robisz, że niczym się nie przejmujesz, zdrowie najważniejsze, pewnego dnia staniesz mocno na nogach, w co nie wątpię i czego z całego serca Ci życzę. A tym, że nie masz jeszcze wizji co dalej, nie martw się, jak mówi przysłowie "przyjdzie czas, będzie rada" Będzie dobrze, musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 13.04.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Witaj An.i !!!!! Piękny wiersz ! Pamiętaj, że gdy zapada noc to zawsze potem przychodzi dzień! Czasami słoneczny, czasami pochmurny, ale dzień!!!!! A w dzień wszystko wygląda inaczej, lepiej! Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.04.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 U la, la !!!! Aniu piekny ten twój domek! Już nie mogę doczekać się końcowego efektu ! Trzymam kciuki za powodzenie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts