Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do domu anny

an.i

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Spokojnych, zdrowych, pełnych radości Świąt Wielkiejnocy :)

Spełnienia wszystkich marzeń, osiągnięcia wszystkich szczytów i ziszczenia wszystkich planów :) I mniej stresów...

http://republika.pl/blog_ds_1189624/2431110/sz/68l.gif

życzy Neferka z rodziną :)

Witam

Nie potrafię korzystać z tego nowego forum.

Jakimś cudem po wielu próbach znalazłam komentarze ale nie znalazłam dziennika. Stale " błąd" i błąd.....

Pisałam już raz i po kliknięciu " wyślij" cofnęło mnie na stronę główną!!!

Nie wiem czy teraz się uda ale życzę Wszystkim spokojnych, radosnych Świąt, smacznego jajka, umiarkowanie mokrego dyngusa i wszystkiego najlepszego i bardzo dziękuję za to że jesteście i za życzenia. anna

http://img402.imageshack.us/img402/2485/jeykeuchowy.jpg

An.i ...też sobie ledwo radzę ... ale twój wpis znalazłam jakby ...intuicyjnie - pierwszy (cos w tym musi być ;) )

Dużo siły i zdrówka ci życzę .

Oby te radosne święta minęły w spokoju i miłości ... a wiosna przyniosła zapał do budowy i ...życia ...

(może uda mi się wkleić mojego rzeżuchowego jeża - jak nie to ...ups ...)

Edytowane przez AgaJeżyk

Witaj An.i.. Jakoś nieprzychylne masz to sąsiedztwo... sąsiad chyba nic nie wskóra, jeśli będzie Cię oskarżał, że nie może zalewać Twojej działki. Jest obowiązek zagospodarowania wód opadowych na własnym terenie. Dobrze, że mniej się tymi sprawami przejmujesz, trzymaj się i buduj dalej! Żelka o wierszach już napisała, to jeszcze dodam "zaglądaj tu częściej"! :)

W tych bardzo krótkich streszczeniach wszystko wygląda chyba gorzej niż w rzeczywistości.

Sąsiad co prawda chwilowo nie odpowiada na pozdrowienia, ale sam zaczął podnosić poziom swojej działki.

Pomysł z przechylającym się domem, był próbą nastraszenia mnie. Co szkodzi spróbować ? a nóż się uda i głupia baba

przywiezie na swój koszt kilka ciężarówek ziemi.

Na tym terenie i pewnie nie tylko tam, jestem swoistym indywiduum.

Kto to słyszał aby baba " sama " budowała dom i to jeszcze prawie 200 metrów.

Nikomu - tam - nie opowiadałam o swoich przejściach. Czekali pewnie miesiąc, potem dwa i kolejne miesiące aż pojawi się " on".

I pewnie nadal czekają.

meg - byłam chwilę u Ciebie. Też bym już tak chciała.

Tymczasem nie mam pojęcia co dalej - kiedy zamknę stan surowy otwarty.

Witaj, An.i, cieszę się że już jesteś, bardzo Cię nam tu wszystkim brakowało.

Dobrze robisz, że niczym się nie przejmujesz, zdrowie najważniejsze,

pewnego dnia staniesz mocno na nogach, w co nie wątpię i czego z całego serca Ci życzę.

A tym, że nie masz jeszcze wizji co dalej, nie martw się, jak mówi przysłowie "przyjdzie czas, będzie rada"

Będzie dobrze, musi :)