AgaJeżyk 19.04.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Te fotki to tak na poszczucie coooo ? No to poszczułaś - dawaj resztę ! Czeeeśc Aneczko ! Kciukaski jeszcze trzymać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 19.04.2010 23:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Zamiast pisać - nie znajduję weny - czytam Wasze dzienniki i komentarze.Tam dopiero się dzieje. Też bym tak chciała.U mnie potworny bałagan. Dopóki nie skończę tego etapu praktycznie nie mogę zamówić kontenera, bo stale coś przyjeżdża a on - kontener musi stać we wjeździe na działkę na czas ładowania. Nie ma innej możliwości. Nie wiem co ze zdjęciami - nic ciekawego na nich nie ma. Mnóstwo ścian które na zdjęciach wyglądają identycznie. Czasami kiedy czytałam inne dzienniki zastanawiałam się dlaczego ludzi wklejają zdjęcie i piszą - to moja sypialnia, a to gabinet - kiedy dla mnie oba te pomieszczenia wyglądały identycznie - znaczy się nijak.Postaram się więcej ale stale nie mam czasu - wszystko robię chyba wolniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 20.04.2010 00:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 mam nadzieję, że będzie ciekawy jak się skończy budować, na razie trudno sobie wyobrazić.Sama mam problem, bo nie wiem co zrobić z elewacją. To banalne ale jak zwykle duże znaczenie będą miały środki finansowe, niestety to nie ja wygrałam w totka i przez miesiąc nie odebrałam pieniędzy.Ale nie strąca mi to snu z oczu - będzie jak będzie. Pamiętacie - żeby skończyć muszę sprzedać mieszkanie, pieniądze przeznaczone na ten kawałek budowy już się skończyły.Od teraz a więc dach - to przekroczenie budżetu przeznaczonego na ten etap. Jadę na pożyczkach u dzieci. Mieszkanie jest wystawione i nawet często oglądane - jest więc nadzieja na szybką sprzedaż.Gdyby nie Agnieszka - teraz na pewno nie dałabym rady. Skąd wziąć buźki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 20.04.2010 00:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Zawsze trzymać - Agnieszko, emocjonalnie, ale trzymać. Nie ma u mnie takiego ruchu jak u Was - ale też ja jestem " kupą " nieszczęścia a nie radości. Kiedy to się skończy - nie wiem, tęsknię za wieloma rzeczami - za tym też. A to nie zachęca do bycia.Jednak bardzo podnoszą mnie na duchu Wasze wpisy i odwiedziny. Czytanie Was powoduje uśmiech, radość co zdarza mi się rzadko - pięknie tam i wesoło. Pewnie dlatego wolę czytać niż pisać.Dziś Agnieszki - moja Agnieszka obchodzi imieniny - czy AgaJeżyk - też? Jeżeli tak - to ode mnie gorące buziaki a jeżeli wybrałaś inny dzień na imieniny - to buziaki zostają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.04.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 an.i domek pieknie rosnie. Jest powod do radosci. I ja Cie proszę, nie pisz, że jestes sama jak palec. A my tutaj, to co? Przyjechalabys do mnie na zachod Warszawki pogadac, zamiast mowić, że ludzi na tym swiecie ni ma. A poza tym, co to za powiedzenie "sam jak palec", jak palcuf jest u kazdego wiecej niż jeden... Skad sie biroa takie powiedzonka, hehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.04.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Aneczko ... Agnieszka to ja jestem styczniowa ... ale na buziole to do ciebie zawsze przylezę bo mam deficyt czułości w życiu Kciukaski zawsze trzymam - bo wiem, że warto. Wiem, że pod tym kłębkiem nieszczęścia siedzi silna kobieta, która uczy sie chodzić od nowa ... I wiem, ze jak juz staniesz na nogi ... to pogalopujesz ... a nam oczy wyjdą. Dużo wiem cooo ? A ten palec Żelko - to powinien mieć ciąg dalszy. U nas brzmi to (uwaga - nie będzie ładnie ) "Sam jak palec w dooopie" No ... to juz wiesz czemu jeden palec ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.04.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 No to teraz tez zrozumialam inne powiedzonko - ciekawosc jest droga do piekla.... Ha,ha,ha... Jeżykowa jak ja Cie lubiem. )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.04.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Ale się uśmiałam, nie znałam tego zakończenia! An.i, a jak ja zajrzałam do Twojego dziennika po pewnym czasie (bo nie miałam powiadomień), to miałam wrażenie, ze dzieje się dużo i szybko! A jak sama budowałam, to mi się strasznie dłużyło. Teraz już mieszkam i jest normalnie. to znaczy wchodzę do Domu i odpoczywam, po prostu spokój mnie ogarnia. Najchętniej zasiadam na kanapie i wyglądam przez okno (wyobrażam sobie, jak tam niedługo będzie ładnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 20.04.2010 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 no, no, no !!!! wcale mnie tu nie powinno być, ale dzięki Wam - ja też się uśmiałam.nieprawda - nadal mam ten grymas na twarzy - sorki ale nie wiedziałam o tym palcusam to sam...co byśmy zrobiły gdyby nie jeżykowa wiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 21.04.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 A ten palec Żelko - to powinien mieć ciąg dalszy. U nas brzmi to (uwaga - nie będzie ładnie ) "Sam jak palec w dooopie" No ... to juz wiesz czemu jeden palec ... Ile to się człowiek tu może dowiedzieć Aniu, kibicuję Ci cały czas w budowie - ani się obejrzysz a będziesz płytki i krany wybierała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 21.04.2010 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 tak bym chciała - chociaż do jednej łazienki wybierać krany i płytki. Tymczasem mam problem organizacyjny. To dużo jak dla mnie .Najlepiej byłoby wziąć firmę i kończyć, jednak zwyczajnie nie stać mnie na to. Tymczasem nie wiem w jakiej kolejności dalej, wpuszczać kolejnych fachowców - no i dziś ta rozmowa z elektrykiem, chyba nie zdawałam sobie sprawy, że to idzie w takie tysiące złotych. 75 zł za punkt? a w domu 200 m żeby nie wiem jak rozumnie, bez szaleństwa projektować te punkty - będzie ich dużo. Nogi się pode mną ugięły kiedy podał mi cenę ~lekko przybliżoną za prace w podobnym domu.Nic to - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.04.2010 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Kiedyś znalazłam sobie taki wątek na temat kolejności prac budowlanych, nawet skorzystałam - może i Tobie się przyda?! http://forum.muratordom.pl/showthread.php?11748-Kompletny-harmonogram-prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 22.04.2010 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Dzięki sure - skorzystam - jak Wy to robicie, że raz dwa pięć i już jest link do strony z której korzystaliście dużo wcześniej. nie mogę znaleźć buziek.....żeby się do Was kele południa uśmiechnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 22.04.2010 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 już wiem - nie mogę na szybko wściekać się lub uśmiechać. Emotikony są aktywne przy zaawansowanej edycji odpowiedzi - przynajmniej u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.04.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Dzięki sure - skorzystam - jak Wy to robicie, że raz dwa pięć i już jest link do strony z której korzystaliście dużo wcześniej. nie mogę znaleźć buziek.....żeby się do Was kele południa uśmiechnąć Pal sześć buźki ! Napisz hi hi albo hłe hłe - najważniejsze, że chcesz sie do nas uśmiechnąć ! To baaardzo ważny krok w twojej nauce chodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.04.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Pal sześć buźki ! Napisz hi hi albo hłe hłe - najważniejsze, że chcesz sie do nas uśmiechnąć ! To baaardzo ważny krok w twojej nauce chodzenia No... albo wpisz dwukropek z nawiasem lub D i też będzie buźka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.04.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 an.i przywitać się przyszłam, czytam wiersze i wzruszam się zawsze A dom Twój to cudo i nie mów, że nie warto zdjęć wstawiać - my budowlańcy widzimy w tych ścianach to co w przyszłości z nich się wyłoni Nie potrafię pisać jak bym chciała ale czytać Twoje wpisy to sama przyjemność Mieszkam sobie w domu zupełnie jeszcze niewykończonym - ma ściany, tynki, prąd, ogrzewanie i zimną wodę i to wystarczy by czuć się fantastycznie nawet w największe mrozy. Teraz wiosną gdy co rano ptaki drą się cudnie, gniazda budują, karmią się robalami z mojego trawnika i czekają na nowe pokolenie, liście na krzewach i drzewach nieśmiało się rozwijają, wiosenne kwiaty kolorami nas zachwycają - wykończenie domu schodzi na plan dalszy - teraz przyroda daje najwięcej radości i sił do dalszej pracy w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.04.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Gratuluję WIECHY !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.04.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 I już na głowę kapać Ci nie będzie piękne takie dechy są gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.04.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 GRATULACJE Z OKAZJI WIECHY Tak trzymaj Aniu i dużo spokoju....wiesz, tak wiele rzeczy jest ważniejszych niż budowanie:cool: pozdrawiam cieplutko:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts