AgaJeżyk 27.04.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Aaaa - zanim skorzystasz z "szybkiej odpowiedzi" ... naciśnij "zaawansowana edycja" - tam są buźki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.04.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Moje okna były na długo przed wylewkami, jeszcze przed zimą 2008, wylewki w maju 2009. Poziomy naniesiono, oznaczono, a wylewki były i tak nieco za nisko. Poszła dodatkowa warstwa 2cm styropianu, z czego się akurat cieszę, bo ta izolacja w planach była trochę za cienka. A okna wymierzono według projektu i nie było problemu z montażem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.04.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 (edytowane) wreszcie Aniu Cię odszukałam....teraz będę częściej tu zaglądać Edytowane 29 Kwietnia 2010 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 28.04.2010 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 dzięki - zaglądałam do Ciebie - wszystko tak ładnie zaplanowane - będzie super.Pamiętam jak kilkanaście lat temu sadziliśmy świerki - jeden od drugiego ponad 4 metry.Głupio było tak daleko od siebie sadzić te maleńkie drzewka. Dziś jest im za ciasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 01.05.2010 00:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Wiem, że buźki są przy zaawansowanej, ale wtedy nie mam koloru, pogrubienia i to nie jest ważne - bo ja i tak nie potrafię ich użyć. Be..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.05.2010 03:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Maleńka Pani wielkiego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.05.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 tak trzymaj !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.05.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Właśnie tak trzymaj ... ale po dachach nie lataj ... matko kochana ... To ja na swoim poddaszu raptem raz jedyny byłam ... bo schodów nie ma a wysoko jak diabli ... na dach mnie żadna siła nie zaciągnie ... a ty już wszędzie wlazłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.05.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 aaaxxxaaa przy edycji zaawansowanej jest wszystko - kolor, pogrubienie i buźki, powyżej testuję, czy zadziała, bo sama nie próbowałam... Aniu, sama po dachach nie lataj, ale lepiej, żeby ktoś sprawdził, czy z dachem wszystko ok, bo potem można mieć z tym problem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.05.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 i kicha, nie wyszło! Może to się jakoś inaczej robi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 02.05.2010 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Kocham Was z samego rana - hi hi No przecież nie latam po dachach - raz wlazłam i zauważcie że dach na którym stoję jest prawie płaski - to jakby przedłużenie dachu nad garażem - tylko o piętro wyżej. Przed sobą mam dach wyższy - ten od strony wody. Wszystko widać na zdjęciach. Miałam pełną obstawę - dwóch stało przy każdej drabinie na dole ( przez tę budowę zapomniałam że można chodzić w spódnicy) a dwóch na górze czekało - śmisznie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 02.05.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 U mnie przy odpowiedzi szybkiej są pogrubienia, kolor i możliwość wstawiania zdjęcia a przy tej zaawansowanej buźki. Coś jest porąbane - jak mówi moja Aga.nadal nie potrafię tego ogarnąć.Masz rację sure - kicha.A w ogóle to siedzę w stercie czasopism i segreguje je - na działkę, do wyrzucenia i ważne.Znalazłam przed chwilą rysunek o ocieplaniu domu, - prosty, czytelny - dla mnie, albo ocieplenie dachu. Ja mam dach pulpitowy.W mieszkaniu pobojowisko. Może dobrze że siąpi z nieba, bo w ten sposób nie muszę podejmować decyzji. Gdzie nie spojrzę tam trzeba coś robić - gdyby nie padało, dziś byłabym na działce - tam też po zimie, w starym domku letniskowym - dziada z babą brakuje - tu buźka wykrzywiona i niezadowolona.Musimy to uporządkować, bo wiele rzeczy trafi tam na jakiś ........ czas..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 02.05.2010 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Maleńka Pani wielkiego domu - kilka dni temu pakowałyśmy książki.Była tam też książka - jak zeszyt szkolny, oprawiona w trochę grubszy papier może to była tektura, kolor kiedyś bliski ecri, przez lata zszarzał.Tak mi się przypomniało - chyba Londona. I chyba romansidło, na razie nie mogę sprawdzić aby przypomnieć sobie, bo książki wylądowały w sterylnej piwnicy moich rodziców - tu płacząca mordka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.05.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 :wiggle:A ja znalazłam kolorki !!!! W zaawansowanej edycji przy dużej literce A jest paleta kolorów - jakie chcecie !!!! Są też buźki !!! :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 02.05.2010 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 U mnie przy odpowiedzi szybkiej są pogrubienia, kolor i możliwość wstawiania zdjęcia a przy tej zaawansowanej buźki. Coś jest porąbane - jak mówi moja Aga.nadal nie potrafię tego ogarnąć. Sprawdziłam po raz ....enty kolor i dużą literę A mam w szybkiej odpowiedzi, buźki w zaawansowanej - ale tam nie ma reszty. Poza tym w moim zestawie " buziek" nie ma takich tańczących ... nie ważne, nie wiem dlaczego tak .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2010 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Aniu, Wejdź w UStawienia. Po lewej znajdź Zaawansowane ustawienia. Poszukaj : Pozostałe opcje Interfejs edytora postów: i zaznacz opcję : Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG I zapisz. A potem jak wejdziesz w Zaawansowaną Edycję będziesz miała wszystko na miejscu. :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 03.05.2010 01:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Nefer - JESTEŚ WIELKA - dzięki też już tak mam i potrafię. Wielkie DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 03.05.2010 01:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Ja byłam dziś prawie cały dzień sama - chyba się zdrzemnęłam w popołudniowym słońcu - teraz odprawiam godzinki a TY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Nefer - JESTEŚ WIELKA - dzięki też już tak mam i potrafię. Wielkie DZIĘKI Brawo Już możesz popodskakiwać Ja jestem sowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 05.05.2010 00:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 muszę zdecydować jak ogrzać a właściwie czym ogrzać dom. Chciałam na eko- grodszek, może kominek , może butlę wkopać - ciągle ktoś - coś mi odradza. Dziewczyny kochane - ratujcie - jak to wygląda w praktyce - na co grzać lub czym grzejecie??????? I jak wychodzi grzanie na olej??? czy ktoś ma to w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts