Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do domu anny

an.i

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moje okna były na długo przed wylewkami, jeszcze przed zimą 2008, wylewki w maju 2009. Poziomy naniesiono, oznaczono, a wylewki były i tak nieco za nisko. Poszła dodatkowa warstwa 2cm styropianu, z czego się akurat cieszę, bo ta izolacja w planach była trochę za cienka. A okna wymierzono według projektu i nie było problemu z montażem...

aaaxxxaaa

przy edycji zaawansowanej jest wszystko - kolor, pogrubienie i buźki, powyżej testuję, czy zadziała, bo sama nie próbowałam...

Aniu, sama po dachach nie lataj, ale lepiej, żeby ktoś sprawdził, czy z dachem wszystko ok, bo potem można mieć z tym problem! :rolleyes:

Kocham Was z samego rana - hi hi :)

No przecież nie latam po dachach - raz wlazłam i zauważcie że dach na którym stoję jest prawie płaski - to jakby przedłużenie dachu nad garażem - tylko o piętro wyżej.

Przed sobą mam dach wyższy - ten od strony wody. Wszystko widać na zdjęciach.

Miałam pełną obstawę - dwóch stało przy każdej drabinie na dole ( przez tę budowę zapomniałam że można chodzić w spódnicy) a dwóch na górze czekało - śmisznie było.

U mnie przy odpowiedzi szybkiej są pogrubienia, kolor i możliwość wstawiania zdjęcia a przy tej zaawansowanej buźki. Coś jest porąbane - jak mówi moja Aga.

nadal nie potrafię tego ogarnąć.

Masz rację sure - kicha.

A w ogóle to siedzę w stercie czasopism i segreguje je - na działkę, do wyrzucenia i ważne.

Znalazłam przed chwilą rysunek o ocieplaniu domu, - prosty, czytelny - dla mnie, albo ocieplenie dachu. Ja mam dach pulpitowy.

W mieszkaniu pobojowisko. Może dobrze że siąpi z nieba, bo w ten sposób nie muszę podejmować decyzji. Gdzie nie spojrzę tam trzeba coś robić - gdyby nie padało, dziś byłabym na działce - tam też po zimie, w starym domku letniskowym - dziada z babą brakuje - tu buźka wykrzywiona i niezadowolona.

Musimy to uporządkować, bo wiele rzeczy trafi tam na jakiś ........ czas.....

Maleńka Pani wielkiego domu - kilka dni temu pakowałyśmy książki.

Była tam też książka - jak zeszyt szkolny, oprawiona w trochę grubszy papier może to była tektura, kolor kiedyś bliski ecri, przez lata zszarzał.

Tak mi się przypomniało - chyba Londona.

I chyba romansidło, na razie nie mogę sprawdzić aby przypomnieć sobie, bo książki wylądowały w sterylnej piwnicy moich rodziców - tu płacząca mordka.

U mnie przy odpowiedzi szybkiej są pogrubienia, kolor i możliwość wstawiania zdjęcia a przy tej zaawansowanej buźki. Coś jest porąbane - jak mówi moja Aga.

nadal nie potrafię tego ogarnąć.

Sprawdziłam po raz ....enty kolor i dużą literę A mam w szybkiej odpowiedzi, buźki w zaawansowanej - ale tam nie ma reszty. Poza tym w moim zestawie " buziek" nie ma takich tańczących ... nie ważne, nie wiem dlaczego tak ....

Aniu,

Wejdź w UStawienia.

Po lewej znajdź Zaawansowane ustawienia.

Poszukaj :

Pozostałe opcje

Interfejs edytora postów:

i zaznacz opcję : Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG

I zapisz.

A potem jak wejdziesz w Zaawansowaną Edycję będziesz miała wszystko na miejscu.

:lol2::lol2:

muszę zdecydować jak ogrzać a właściwie czym ogrzać dom. Chciałam na eko- grodszek, może kominek , może butlę wkopać - ciągle ktoś - coś mi odradza.

Dziewczyny kochane - ratujcie - jak to wygląda w praktyce - na co grzać lub czym grzejecie???????

I jak wychodzi grzanie na olej??? czy ktoś ma to w domu :bash: