AgaJeżyk 27.05.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 znowu nie potrafię wklejać zdjęć - tylko coś tak maleńkiego że potrzebuję lupy.... To nic ... za to wiersze nadal piszesz piękne ... Cześć an.i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.05.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Witaj Aniu !! Widzę, że kobitka z ciebie pełną gębą - za hydraulikiem sie oglądasz, to zdrowy objaw, nawet jeśli to niby dla córki :) A wiersz............. smutny ale bardzo piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.05.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Jeżeli wklejasz fotki z adresu URL to odznacz ten zielony ptaszek obok napisu "Retrieve remote ... " Nie będzie miniaturki tylko duży format. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 27.05.2010 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 czytając wasze dzienniki - zobaczyłam że nie tylko ja miałam przejścia z tymi co " najlepiej wiedzą"jakiś czas temu pytałam o okna. Po kilkunastu odpowiedziach - ja rozumiałam coraz mniej a panowie dyskutowali zawzięcie nie zwracając uwagi na moją powtarzaną prośbę o prostą odpowiedź.W końcu dowiedziałam się, że ci co nie mają zielonego pojęcia o rzeczy.....ale przecież tacy też budują...już więcej nie próbowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 27.05.2010 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Jeżeli wklejasz fotki z adresu URL to odznacz ten zielony ptaszek obok napisu "Retrieve remote ... " Nie będzie miniaturki tylko duży format. No po co odznacz - jak u mnie jest już odznaczony --- po chwili zrozumiałam o co chodzi - to chyba dlatego że łeppppp mi pęka, kaszel męczy ......już wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.05.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Ale domek pięknie rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 27.05.2010 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 meg 60 - proszę sobie nie dworować ze mnie - żartuję. Dobrze że was poruszyłam - taki był zamiar. zresztą ten u mnie był dużo przystojniejszy niż ten na plakacie - gdzie? we Francji - nie pamiętam Nefer - co tam mój domek - to co dzieje się u Ciebie - to dopiero dech zapiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.05.2010 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 an.i bo skopiowałaś nie ten link - wielkość dla forum duża ale nie za duża to 640x480 ale kopiuj czwarty od góry Kod Forum wtedy będzie właśnie taki. Poza tym jest zawsze opcja: zaawansowana edycja podgląd wiadomości - i widzisz czy czegoś nie pokicałaś a zdjęcie swoje możesz teraz wymienić na to większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.05.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Ochchchhh dawno do Ciebie nie zaglądałam z prostej przyczyny - po tym remontach forum - pogubiłam się ... Dobrze że do mnie zajrzałaś .... Uwielbiam czytać Twoje wiersze choć są przepełnione jeszcze smutkiem....ale.......... skoro ty się wystrzegać musisz pięknookich hydraulików to myślę sobie, że już niedlugo weselsze wiersze poczytamy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.05.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Nefer - co tam mój domek - to co dzieje się u Ciebie - to dopiero dech zapiera... U mnie wieje nudą - wykończeniówka szczególnie pod koniec idzie jak krew z nosa :) U Ciebie zaś zaczyna się wyłaniać dom. Prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.05.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 te twoje wiersze---------piękne! narazie smutne, ale do czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 28.05.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 tak jak ze wszystkim - tylko osobie która na co dzień patrzy na rzecz lub jest w pobliżu osoby czy rzeczy - wydaje się, że ta krew i ta nuda i takie tam nic lub niewiele się zmienia. Wszystkim innym - którzy zaglądają do Ciebie Nefer - wydaje się ( jak mnie) że tam stale panuje jakiś nieokiełznany żywioł.Miliony pomysłów na kolejne zakupy i trafione realizacje - yh - gdybyśmy były milionerkami może wyglądałoby to inaczej a tak wygląda po naszemu. Tym bardziej, że po okresie budowy rodzina jest zmęczona i dużo lżejsza. Jeżdżąc do siebie na budowę mijam rosnący powoli domeczek. Parterowy . Nieprawdopodobnie proporcjonalny. Śliczny.A budują go dwa przecinki. Ojciec i syn razem ważą może 90 kilo. Nigdy nie widziałam tam nikogo innego. Wychodziliśmy z podziwu jak oni dadzą radę. I dali.Obserwuję ich i zazdroszczę ale tak pozytywnie - że im tak dobrze idzie. Wolno ale dobrze. I trzymam kciuki i cieszę się jak widzę kolejne zmiany.Nie wiem dlaczego teraz o tym piszę - tak mi się jakoś przypomniało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.05.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Witaj Anno zaglądam tu do Ciebie od dawna i szczerze kibicuję. jestem pod wrażeniem Twojego domu. Determinacja z jaką realizujesz marzenia jest wspaniała, a wiersze no cóż... po prostu brak słów, są zachwycające. czekam tylko na czas kiedy będą weselsze, bo że ten czas nadejdzie jestem pewna. Życzę Ci ,aby nastąpiło to jak najprędzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 28.05.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 a ja sobie zdążyłam popłakać kiedy przed chwilą usłyszałam Krajewskiego z Piaskiem na top trendy" nie jesteś sama" i " chodź, przytul, przebacz":cry: bardzo lubię tembr głosu Krajewskiego Nic to - atija - dziękuję za miłe słowa i jestem pod wrażeniem tempa Twojej budowy. Zaczęliście w tym roku a już dachówka i dalej.chciałabym tak szybko - wpadaj do mniewszystkie wizyty u siebie traktuję jako doping - bardzo chciałabym kiedyś zaprosić was do siebie.... w realu - co to za słowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 28.05.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 aka z Ina - całkiem niedawno powiedziałam swoim dzieciom, że "kiedyś" kupię sobie motor - reakcja to - zdziwienie ale bez przesady. i co widzę u Ciebie - Honda. i od razu widzę włosy rozwiane na wietrze - musiało być cudnie! czy tylko zimno - bo to wczesne lato nie rozpieszcza nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.05.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Często u Ciebie bywam , tylko nie zawsze mam coś mądrego do powiedzenia, wiec milczę. Jeśli jednak traktujesz wizyty u siebie jak doping to masz mnie jak w banku, choćby po to by Ci życzyć dobrego dnia lub nocy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 28.05.2010 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 chlipię nadal - tak mnie rozłożył ten Krajewski i jego piosenkaczy to mądre że piszę o tym - pewnie nie.Ale też nie głupie. Takie zwyczajne.Zapraszam na - dzieńdoberek i dobrej nocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.05.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Masz rację, to nie jest głupie. Czasami ja też tak mam, że sobie popłaczę przy muzyce. Jakoś specjalnego słuchu nie mam, a jednak niektóre dźwięki powodują skurcz serca, wzbudzają żal lub tęsknotę. To się chyba nazywa wrażliwość, a Tobie jej nie brakuje. Świadczą o tym Twoje wiersze. Teraz jednak dość chlipania, pomyśl tylko, budujesz wspaniały dom. Dokonałaś tego. Jutro będzie ( właściwie to już jest ) nowy dzień i może nawet zaświeci słonko. A pojutrze będzie Twój ulubiony poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.05.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 To się przywitam, dzień dobry - ma być podobno słoneczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 29.05.2010 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 I ja mówię - dzień dobry. Zabieram psa i swoją stareńką mikrę i jadę popracować na działce - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts