atija 29.05.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Dzień dobry :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 29.05.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 To i ja przyszłam się przywitać !!!!! Nie mam dziś nic mądrego do napisania, bo jakoś przymulona, po tym słoneczku jestem !!!!! Ale zaglądam i PODZIWIAM !!!! Życzę spokojnej nocki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.05.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 30.05.2010 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 zapowiadali deszcze - tymczasem nie pada więc trzeba korzystać z pogody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.05.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 zapowiadali deszcze - tymczasem nie pada więc trzeba korzystać z pogody... Skorzystaliśmy ile wlazło ...ale deszcz nas przegonił Za to w twoim dzienniku pojawiły sie inspiracje ... Jestem pod ogromnym wrażeniem ... Myślałam, że to będzie "szklany dom" ... Nie będzie ... masz wyśmienity gust i ...duszę ... Będę trzymać kciukasy co by ci nie brakło kasy ( ale się rymło co ? ) ... bo pomysły masz przednie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 30.05.2010 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Tak mnie ciepło połechtałaś - bardzo dziękuję za miłe słowa. Chyba mam deficyt pochwał i dobrej oceny, bo zrobiłaś mi tym ogromną przyjemność - może dlatego że przez zaprzeczenie. U mnie zaczęło podać około 18 -tej. Musiałam więc zbierać się do domu bo nie cierpię jeździć wieczorem i w deszczu:cry:Kurza ślepota..... Ale dzień był OK - dużo udało mi się zrobić i teraz padam. Tylko dziadki mi gdzieś zginęły.... Nie ma ich w domu i komórki nie odbierają... Lubię wiedzieć co u nich a tak niepokoję się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.05.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 To mamy dzisiaj podobna pogodę ... Zdążyliśmy ogarnąć działke po koparkowych szaleństwach (wode do domu wtargalismy ) i ... lunęło ... Schowaliśmy się w blaszaku i już wiem co znaczy powiedzenie "Jak chcesz żeby ci pies w domu zwariował ...połóż blachę na dachu" - szok akustyczny ! Cieszę się że choć troszke cię podrzuciłam do góry bo dla mnie ten dom był wielką twierdzą małej dziewczynki ... Teraz będzie twierdzą z sielska niespodzianką w środku. Jak te cukierki czekoladowe z truflą w środku, które pamiętam z dzieciństwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.05.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Pięknie.................!!!! Idziesz jak burza - kobito - jak ty to robisz ???? Ale jak wiadomo - gdzie diabeł nie może, tam babę pośle!!! PS- ja bym zrobiła przodem do salonu, bokiem do wody !!!! ale to jest tylko moje zdanie, a ja sie nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.05.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 ...a wyspa twarzą do ...wody koniecznie ! Przy wyspie będziesz zapierdzielać przy sałatkach. Nie przyjemniej będzie podnieść wzrok na zieleń albo wodę ...jak na telewizor ? Ja dałabym "z widokiem na wodę" ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.05.2010 03:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 dzień deszczowy, wpadłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 31.05.2010 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 u nas lało do południa - potem było już tylko lepiejale co to za lato kiedy codziennie zakładam lub biorę kurtkęzimno - zwłaszcza kiedy postoi się w domu bez okien i drzwiale te rury na podłodze ( chociaż jutro może być z nimi kłopot - dziś robiły wrażenie)a ja z wrażenia nie zrobiłam żadnego zdjęcianic to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.06.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 oj tak na dworzu lepiej niż w domu bez okien i drzwi...same przeciągi wtedy:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 01.06.2010 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 jestem wściekła - tak ... położyć sprawę. Szukam na rożnych forach tych tynkarzy - ale gdzieś z tyłu głowy dzwoni dzwoneczek, że taki co nie ma co robić pewnie - nie do końca jest dobry... możne nie - może tylko trafię w dziurę czasową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 01.06.2010 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 jutro od samego rana - dzwonię wypisałam z różnych ogłoszeń kilkanaście telefonów i .... czymajcie kciuki:(potrzebuję ich za jakieś 2 tygodnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 01.06.2010 23:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 tynkarzy oczywiście - kciuków jutro chce mi się wyć ale do mostu daleko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.06.2010 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 kciuki trzymam byś znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 02.06.2010 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 dzień dobry - i wielkie dzięki za te kciuki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.06.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 ja również trzymam kciuki za znalezienie i za dobrych tynkarzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.06.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Dokładam moje kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 02.06.2010 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 umówiłam się na sobotę i niedzielę - w sprawie tynków na działce.Ponieważ wszystko dzieje się na wariackich papierach - wybierałam tych których pracę mogę zobaczyć dzięki więc za te kciuki - jeśli chodzi o pierwszy etap - na pewno pomogły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts