Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do domu anny

an.i

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:yes: zapowiadali deszcze - tymczasem nie pada więc trzeba korzystać z pogody...

Skorzystaliśmy ile wlazło ...ale deszcz nas przegonił :(

Za to w twoim dzienniku pojawiły sie inspiracje ...

Jestem pod ogromnym wrażeniem ...

Myślałam, że to będzie "szklany dom" ...

Nie będzie ... masz wyśmienity gust i ...duszę ...

Będę trzymać kciukasy co by ci nie brakło kasy ( ale się rymło co ? :D ) ... bo pomysły masz przednie !!!!

Tak mnie ciepło połechtałaś - bardzo dziękuję za miłe słowa.

Chyba mam deficyt pochwał i dobrej oceny, bo zrobiłaś mi tym ogromną przyjemność - może dlatego że przez zaprzeczenie.

U mnie zaczęło podać około 18 -tej. Musiałam więc zbierać się do domu bo nie cierpię jeździć wieczorem i w deszczu:cry:

Kurza ślepota.....

Ale dzień był OK - dużo udało mi się zrobić i teraz padam. Tylko dziadki mi gdzieś zginęły....

Nie ma ich w domu i komórki nie odbierają... Lubię wiedzieć co u nich a tak niepokoję się.

To mamy dzisiaj podobna pogodę ...

Zdążyliśmy ogarnąć działke po koparkowych szaleństwach (wode do domu wtargalismy ) i ... lunęło ...

Schowaliśmy się w blaszaku i już wiem co znaczy powiedzenie

"Jak chcesz żeby ci pies w domu zwariował ...połóż blachę na dachu" - szok akustyczny !

Cieszę się że choć troszke cię podrzuciłam do góry :D bo dla mnie ten dom był wielką twierdzą małej dziewczynki ...

Teraz będzie twierdzą z sielska niespodzianką w środku. Jak te cukierki czekoladowe z truflą w środku, które pamiętam z dzieciństwa...

Pięknie.................!!!! Idziesz jak burza - kobito - jak ty to robisz ???? Ale jak wiadomo - gdzie diabeł nie może, tam babę pośle!!!

PS- ja bym zrobiła przodem do salonu, bokiem do wody !!!! ale to jest tylko moje zdanie, a ja sie nie znam :)

u nas lało do południa - potem było już tylko lepiej

ale co to za lato kiedy codziennie zakładam lub biorę kurtkę

zimno - zwłaszcza kiedy postoi się w domu bez okien i drzwi

ale te rury na podłodze ( chociaż jutro może być z nimi kłopot - dziś robiły wrażenie)

a ja z wrażenia nie zrobiłam żadnego zdjęcia

nic to....