Gosiek33 09.09.2010 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 A mówią, że grzybów nie ma w tym roku a u Ciebie takie zdrowe cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.09.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Ale masz pięęęękne grzybki aż mi przed oczami Bożonarodzeniowa grzybowa stanęła My mamy tylko pieczarki pod brzozą, ale niesty robaczywe jak nie wiem co - znaczy smaczne skoro robaczki tak wpylają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.09.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Witam Aniu! Grzybki mniamusie, a wyleweczki ? ................................jak lusterko !!!! Cudo ! Coraz bliżej końca, zazdroszczę jak nie wiem co. Strrrrrrrrasznie jestem ciekawa wnętrz. Znając twój smaczek, będzie pieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia84 09.09.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Dzień Dobry...Piękny dom, piękny dziennik i piękne wiersze. Wczytałam się tak że nie zauważyłam że jest już tak strasznie późno...a jutro do pracy Podziwiam działkę i jej zagospodarowanie. Strasznie chciałabym mieć też taki staw na działce, no ale niestety u mnie-może i się uda w zmniejszeniu A jeżyk jeszcze jest, czy harmider go wystraszył? Będę zaglądać do Twojego dziennika-już go sobie ustawiłam w ulubionych. No i mam pytanko o tynki. Też chcę mieć cementowo wapienne z warstwą kwarcową, a widzę że Twoi wykonawcy super się sprawdzili. Czy mogłabym poprosić o namiar na nich? I jakie były koszty takich tynków? Będę wdzięczna za info Pozdrawiam i życzę cierpliwości. Chociaż tej-to chyba Ci nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.09.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 A jeżyk jeszcze jest, czy harmider go wystraszył? Jestem ...jestem ...podglądam An.i ...ty wiesz, że czytam ...tylko ręce czasem tak opadają ... sił nie ma ... Też to masz prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 10.09.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 ja padam na twarz... ale dziękuję, ze zaglądasz i zostawiaj chociaż buźkę bo smutno u mnie ......moja psyche od razu szuka winy w sobie i znajduje. Do smutnego domu niechętnie zaglądają goście....jestem do niczego i tak dalej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.09.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Nooo tak ... teraz to już nam nic nie pomoże jak tak obiedwie będziemy się "pocieszać" ... To może lepiej pomyślmy o pięknej pogodzie na jutro ...o grzybkach w lesie ... słońcu ... Rano będzie lepiej ! Musi być lepiej ... przecież będzie słońce ... i ciepełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 10.09.2010 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Liczyłam cenową różnicę między tynkami, do których przymierzałam się. Cementowo wapienne - z worków, na moich metrach byłyby 3 600 zł droższe niż te robione z osobno kupionego piachu, cementu i kwarcu. Myślę, że to jedna z lepszych moich decyzji. A byłoby jeszcze taniej gdyby na koniec nie wpędzili mnie w zakup piachu który w dużej ilości został. Dobrze, że mam go do czego wykorzystać. Poza tym są naprawdę super. Tynki oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.09.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 ja poproszę jutro słoneczko, bo się czuję "jesiennie"! wiesz, fajnie jest mieć porządne i tańsze tynki. Ja mam płyty k-g i gładź, miejscami niezbyt gładką, niestety... teraz już się tym nie wkurzam, ale trochę czasu minęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 10.09.2010 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Nooo tak ... teraz to już nam nic nie pomoże jak tak obiedwie będziemy się "pocieszać" ... To może lepiej pomyślmy o pięknej pogodzie na jutro ...o grzybkach w lesie ... słońcu ... Rano będzie lepiej ! Musi być lepiej ... przecież będzie słońce ... i ciepełko Nie - nie trzeba .... tego pocieszania... powinnam użyć słowa "czasami" http://forum.muratordom.pl/../images/smilies/smile-2.gif no pewnie http://forum.muratordom.pl/../images/smilies/smile-2.gif jutro będzie lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 10.09.2010 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 (edytowane) taka mądra byłam tylko dlatego, ze wychowałam troje dzieci w mieszkaniu z gipsowymi tynkami... ha ha po 2 - 3 latach już żadna z nich nie była gładka. Wszędzie zaprawki, poprawki a po malowaniu ślady po pędzlu, wałku ..... zawsze robiliśmy to sami - moze źle, ale tak było. Teraz postanowiłam mieć lekko chropowaty tynk... ale Panowie powiedzieli " Phhhyyyyy teraz też będą ślady, bo dziurę, czy obtłuczenie naprawi pani gipsową zaprawą "- tak więc .... cieszę się nimi pewnie nadmiernie, bo dach spędza mi sen z powiek...i chcę o tym na chwilę zapomnieć taras przecieka.....a glazurnicy nie chcą robić jak pada i podłoże jest ciągle mokre... Edytowane 10 Września 2010 przez an.i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.09.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 przy kolejnej budowie na pewno będę mądrzejsza! uff, to masz spokój z Kargulami, świetnie. Może odechce im się wymyślać te bzdety? zastanawiałam się, skąd ta ruda woda, może jakieś złoża żelaza, bo przecież barwnik z betonu się nie wypłukał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.09.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 dobrze, że kargulów przystopowano, mam nadzieję, że skutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 12.09.2010 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Dzień Dobry...Piękny dom, piękny dziennik i piękne wiersze. Wczytałam się tak że nie zauważyłam że jest już tak strasznie późno...a jutro do pracy Podziwiam działkę i jej zagospodarowanie. Strasznie chciałabym mieć też taki staw na działce, no ale niestety u mnie-może i się uda w zmniejszeniu A jeżyk jeszcze jest, czy harmider go wystraszył? Będę zaglądać do Twojego dziennika-już go sobie ustawiłam w ulubionych. No i mam pytanko o tynki. Też chcę mieć cementowo wapienne z warstwą kwarcową, a widzę że Twoi wykonawcy super się sprawdzili. Czy mogłabym poprosić o namiar na nich? I jakie były koszty takich tynków? Będę wdzięczna za info Pozdrawiam i życzę cierpliwości. Chociaż tej-to chyba Ci nie zabraknie namiary na tynkarzy przesłałam na priva - mam nadzieję, że doszły . ani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.09.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 No kochana, jak dla mnie to galopujesz....:) Szkoda tylko, że te niedoróbki się trafiają.. I decyzji w sprawie Kargulów gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 12.09.2010 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Niestety moja nieśmiała próba zamieszkania przed świętami w domu - obojętnie w jakich warunkach - pewnie się nie uda. Tak naprawdę, to problemem jest nieocieplony dach. Ogrzewanie i oczyszczalnię zrobię jeszcze w tym roku ale ten dach..... W każdej konfiguracji - jak widać - jest dla mnie problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 12.09.2010 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 a decyzja nieprawomocna.....ale wierzę, że to już koniec....może im się odechce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.09.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Myślę, że Kargule ostudzone .. mam nadzieję. Nie poddawaj się :) NIe ma jak święta w domku Nawet jeśli przeprowadzkę skończyło się o 5.00 rano w Wigilię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 12.09.2010 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 - albo wścieknięte na amen...... do tej pory reagowali aktywnością ze zdwojoną siłą..... nic to pewnie, ze nie rezygnuję ale z dnia na dzień i po kolejnych rozmowach z tzw fachowcami, widzę jak mało realne staje się moje pragnienie... i ta pogoda:( wilgotność powietrza 90 procent.... ale jak zwykle - kiedy patrzę na Twój awatar - dostaję kopa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.09.2010 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 - albo wścieknięte na amen...... do tej pory reagowali aktywnością ze zdwojoną siłą..... nic to pewnie, ze nie rezygnuję ale z dnia na dzień i po kolejnych rozmowach z tzw fachowcami, widzę jak mało realne staje się moje pragnienie... i ta pogoda:( wilgotność powietrza 90 procent.... ale jak zwykle - kiedy patrzę na Twój awatar - dostaję kopa.... An.i- zawsze do usług :) Wilgotność jak cholera to fakt. Wstawiaj pochłaniacze przemysłowe, odpal kominek - najlepsza metoda na wilgoć. U mnie po 3 dniach palenia spadła do 82 % :) z 99 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts