Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do domu anny

an.i

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ocipiałas ? ;)

Przecież ja też palę :p... za dużo zresztą ...i wymawiam się stresem ...jak każdy nałogowiec pewnie :rolleyes:

Zresztą ja wszystkie przyjemności na P ...lubię :yes:

no to mamy kółko .......

:wave:

ale przy takiej dawce świeżego powietrza jaką mają osoby budujące, niezależnie od pogody i chcenia.....wytrzymamy ze sobą jeszcze długo.....

na to liczę...:)

i dobrze dziewczyny :bye:

pod tym magicznym słowem " po całym" kryje się wiele przyjemnych doznań....

ja i rasia myślałyśmy o papierosie

meg - może o "pięćdziesiątce"

sipatka - po czym kręci Ci się w głowie...?

proszę podpowiedzcie coś jeszcze.........

aka czy Ty tak jak kwartet... dla towarzystwa...

Mnie się kręciło w głowie bo .......................... eeeeeeeeee lepiej nie powiem :lol: (no dobra też po papierosku bo ja już bardzo rzadko się tej rozpuście poddaję)

A co do mamy twej to idealnie pasuje powiedzenie "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło".:yes:

Buziole dla mamy !

Doświadczyła szeroko pojętego Bożego palca ...

A fachofcóf ... to już wiesz jak "motywować"

Musimy przestać być takie grzeczne ...bo to po pierwsze już na nich nie robi wrażenia ...po drugie ...cholernie nie modne się zrobiło ...

Dzsiaj jak ktos jest miły ...to ciapa ...albo mało zaradny ...

Asertywnym trza być ... (modne słowo ) ... Tylko jak tu się przepoczwarzyć w zołzę jak człowiek całe życie ...po prostu dobry chce być ...

Mnie się kręciło w głowie bo .......................... eeeeeeeeee lepiej nie powiem :lol: (no dobra też po papierosku bo ja już bardzo rzadko się tej rozpuście poddaję)

A co do mamy twej to idealnie pasuje powiedzenie "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło".:yes:

Sipatka - to może trzymaj się od nas daleko.... przynajmniej fizycznie......i dopóki na dobre nie przestaniesz palić....

bo możemy Cię nawrócić na złą drogę....... teraz podpalasz, ale jak wejdziesz między wrony, będziesz krakać jak i one...trochę zmodernizowane...;)

ale fajne to kręcenie - próbowałam i podoba mi się....

Edytowane przez an.i

Buziole dla mamy !

Doświadczyła szeroko pojętego Bożego palca ...

A fachofcóf ... to już wiesz jak "motywować"

Musimy przestać być takie grzeczne ...bo to po pierwsze już na nich nie robi wrażenia ...po drugie ...cholernie nie modne się zrobiło ...

Dzsiaj jak ktos jest miły ...to ciapa ...albo mało zaradny ...

Asertywnym trza być ... (modne słowo ) ... Tylko jak tu się przepoczwarzyć w zołzę jak człowiek całe życie ...po prostu dobry chce być ...

:)

Asertywnym trza być - to nie takie proste, kiedy życie przeżyło się inaczej...masz rację:)

i nie koniecznie dlatego, że nam może się nie udać......

ale dlatego, że Ci przy nas nie mogą zrozumieć takiej zmiany - wiem coś o tym...:(

jak to!!

NIE - jak zawsze było TAK:yes:

Tak , tak........

Kochane dziewczyny.....

ciągle pada u mnie... albo deszczysko albo bardzo gęsta mżawka ale pada....

a ja muszę iść ...szukać czegoś na podłogi......to co miało być przyjemnością ( tak myślałam w ubiegłym roku) dziś jest wysiłkiem.....

:(

i już mnie boli żołądek......

Ja też myślałam, że te wszystkie płytki...podłogi i insze "gadżety" będą mnie cieszyć ...ale chyba sił zabrakło na radość ...i posiłkuję się ...siostrą ( dobrze że ją mam ! )

Chwilami mam wrażenie, że źle postrzegam kolory ... że wszystko do siebie nie pasuje ...i wogóle bezguście wnętrzarskie jestem :confused:

no to mamy kółko .......

:wave:

ale przy takiej dawce świeżego powietrza jaką mają osoby budujące, niezależnie od pogody i chcenia.....wytrzymamy ze sobą jeszcze długo.....

na to liczę...:)

nie martw się Aniu, ja cię dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo nie opuszczę, bo przy moim tempie budowania,jeszcze tu pobędę........

A jesli chodzi o pana Marka i innych, to już wiesz..............OSTRO I NA TEMAT !!!!!

Ja też myślałam, że te wszystkie płytki...podłogi i insze "gadżety" będą mnie cieszyć ...ale chyba sił zabrakło na radość ...i posiłkuję się ...siostrą ( dobrze że ją mam ! )

Chwilami mam wrażenie, że źle postrzegam kolory ... że wszystko do siebie nie pasuje ...i wogóle bezguście wnętrzarskie jestem :confused:

Aga nie jest tak źle........po twoim domku widzę, że nie !!!! Ja co prawda jeszcze mam na to czas, ale już wiem, mniej więcej, co będzie na podłogach, natomiast mam problem z łazienkami.....tu jestem w lesie.

Powiem wam szczerze,ze czasami śni mi się jak chodzę po domku, ale nigdy nie ma mnie w łazience........ale najczęściej przebywam na górnym holu i ....................jest pięknie !!

a ja często zamykam oczy i wyobrażam sobie, że wchodzę do Paskudy.....

otwieram drzwi i widzę .................................................................................................................................................................................................................................................................................

tylko ciemne drewniane schody....... i ni hu hu więcej....:(

i tak za każdym razem.......

Aga a co on Ci zrobił z tym kafelkami w kuchni--- bo nie wyczytałam...poza tym że sp.......

Nie wyczytałaś ...bo jeszcze nie opisałam ...

Czekam aż nabiorę dystansu bo post będzie upiorny ...ale mi qrwa mać nie przechodzi ta wściekłość :bash::bash::bash:

Zrobię fotki i opiszę ...zobaczysz ...zobaczysz ...

Aniu a jakich płytek szukasz, może coś podpowiemy. Kolor, wymiar? Może moje Ci się spodobają - duże, beżowe, kamień matowy z niewielkimi przebłyskami jakby poleru, doskonale się użytkuje czytaj brudu nie widać co przy dwóch psich mopach stale znoszących do domu piach i inne ogrodowe skarby jest cenne. A cena... 65 zl na II gatunek (I gatunek coś koło 200 PLN;)