patatajka80 06.09.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Zdecydowałam się właśnie na taką kuchnię. W/g mnie limba czek. jest piękna, a dodatkowo z jasnym blatem (trawa morska) jest super.Mam jednak wątpliwości co do tego blatu. Nie jest on idealnie gładki (jak typowe blaty robocze) i zastanawiam się jak to się będzie sprawdzało w praktyce..Może ktoś ma taki blat u siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gogdi 06.09.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Mam dokładnie ten zestaw u siebie. Jak dla mnie - koszmar. Na próbkach wyglądalo ciekawie, w realu dużo paskudniej. Limba czekoladowa wygląda tandetnie, robią się paskudne zacieki od każdej kropelki, odbijają się paluchy. Ja w kuchni jednak więcej gotuję niż sprzątam, tak że za ciekawie nie jest. Co do blatu to użytkuje się super, a te małe rowki wogóle w niczym nie przeszkadzają, łatwo się czyści.Przemyśl jeszcze raz to połączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majmon 07.09.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Witam Gogdi czy mogłabyś wkleić jakieś zdjęcia twojej kuchni? też zastanawiam się nad limbą czekoladową aczkolwiek po twoim poście jestem trochę przerażona fotki na pewno ułatwiłyby mi wybór frontów z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patatajka80 07.09.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Witam, jak tylko naumiem się wklejać zdjęcia, to wrzucę kilka (limba czek. + trawa morska)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 07.09.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 nie wiem jak limba, ale blat trawa morska polecam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majmon 07.09.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 patatajka 80 czekam na fotki pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gogdi 08.09.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Proszę oto zdjęciejeszcze z etapu budowy, ale widaćna górze mam limbę jasną, która wygląda jak ten blat "trawa morska"http://images50.fotosik.pl/62/89a4628e24745d81med.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 08.09.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 znajomi mają blat trawa morska i muszę powiedzieć że choć jak go zobaczyłam miałam wątpliwości, to po złożeniu kuchni wygląda super i jak na razie nie ma gadania na jakość...on jest orginalny i stał się bardzo ważnym elementem wystroju, więc mogę polecić.... z czyszczeniem 0 problemów...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eda79 08.09.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Proszę oto zdjęcie jeszcze z etapu budowy, ale widać na górze mam limbę jasną, która wygląda jak ten blat "trawa morska" http://images50.fotosik.pl/62/89a4628e24745d81med.jpg[/img] bardzo ładnie współgrają ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patatajka80 10.09.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ja też tak uważam...moja "limbowo-trawowa" kuchnia już się robi..myślę, że będzie super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts