seba74p 06.09.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Serdecznie witam forumowiczów ze srodkowego nadoodrza! Jestem na początkowym etapie budowy swojego wymarzonego domu więc moja moja obecność na tym forum jest zrozumiała. Mam na imię Sebastian , lat 35, dwoje dzieci iw planach długoterminowy kredyt w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 06.09.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 ..choć z pod puszczy kampinoszczańskiej to serdecznie witam KolegęPzdrJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.09.2009 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 witam bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts