mia123 06.09.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Jestem przy wykańczaniu łazienki i dziś do mnie dotarło, że nie mam żadnego korka i pokrętła do wanny. Spojrzałam na wannę, a tam nawet nie ma żadnej dziury na pokrętło. Na stronie Koła nie ma takich rzeczy do tej wanny, a jak jest to piszę, że do innych modeli. Stąd moje pytanie? Czy mam sama wykonać dziurę w wannie na pokrętło? I jak kupić takie coś, żeby pasowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 06.09.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 hmmm, no ja nie wiem... a co to jest za model wanny? bo na fotce z mieszkania nic nie widać przez zabezpieczającą tekturę, a na drugim zdjeciu jest dziura z pokrętłem. no ale numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 06.09.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Nie no faktycznie odwołuje - jest dziura na pokrętło, tylko była zaklejona No ale dalej nie wiem jaki dokupić korek i pokrętło, skoro dedykowanych nie ma, to jakie będzie pasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 06.09.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 witam do mojej wanny z koła pasuje jakiś chiński zestaw z praktikera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deamos 06.09.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 witam do mojej wanny z koła pasuje jakiś chiński zestaw z praktikera Ja bym sie bal montowac jakis chinski zestaw do zabudowywanej wanny, poszukal bym czegos pewniejszego - markowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 07.09.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Nie no faktycznie odwołuje - jest dziura na pokrętło, tylko była zaklejona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts