fiacior 06.09.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Witam mam problem ponieważ mam duże okno w łazience 180cm szerokie. I teraz nie wiem czym przysłonić takie okno, firana? Nie chcę za bardzo umieszczać karnisza i wieszać firany, bo nie chce psuć uroku łazienki, mam płytki alabastrino. Macie może jakieś pomysły? Jakieś zdjęcia, inspiracje? Pozdrawiam żona fiaciora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.bla 06.09.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Nie kojarze płytek, ale ja w łazience planuje rolete rzymska, tyle ze okno ma 120 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 06.09.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 no właśnie, a rolety nie chcecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 06.09.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 alabastrino pięknie wyglądają w świetle dziennym (ja mam akurat w łazience z oknem dachowym), ale myślę, że taka ładna, zwiewna, bawełniana firana doda łazience uroku... teraz można dostac takie półprzejrzyste, ale nie ze sztucznej tkaniny, tylko czysta bawełna. mnie się takie podobają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 06.09.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Tak wyglądają płytki w mojej łazience: http://images47.fotosik.pl/194/ca7893102117d4d6med.jpg http://images47.fotosik.pl/194/46f1da021b95567emed.jpg Dzięki za podpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 06.09.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 my mamy drewniana żaluzję w kolorze łazienkowych drewnianych obróbek. Ładna i praktyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.bla 06.09.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Wstawiłabym cienka rolete by zaslonic "widoki", a jako wystrój to piekna bawełnianą firanke spieta np kokarda, bo na razie smutna ta łazienka, chyba ze planujesz jakis obraz czy kinkiety czy mega lustro w ramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 06.09.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Na razie smutna ale będzie ładniejsza jak sie ją wykończy. Dziekuję za podpowiedzi. Też myślę nad roletą. Ale juz nie wiem, duże te okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LovelyFairy 07.09.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 a może plisy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula302 07.09.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Ja w swojej łazience dałam firankę na drązkach mocowanych na oknie góra - dół. nie wiem czy dobrze sie wyraziłam , ale wieczorem postaram się zrobić zdjęcie i wkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monisien 07.09.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Ja planuję plisy. Firanki albo rolety nie będą pasować do wystroju, a żaluzje mało praktyczne. Plisy chcę takie, które można też od góry otwierać. Wtedy można spokojnie korzystać z łazienki a i kawałek nieba widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 07.09.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Dziekuję za podpowiedzi. Ciekawe te plisy, nie znałam. anula302 czekam na zdjęcie, dzięki.Pozdr. zona fiaciora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 07.09.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Ja planuję plisy. Firanki albo rolety nie będą pasować do wystroju, a żaluzje mało praktyczne. Plisy chcę takie, które można też od góry otwierać. Wtedy można spokojnie korzystać z łazienki a i kawałek nieba widać. całkowicie sie zgadzam , też zaplanowałam plisy w łazience, montaż dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LovelyFairy 07.09.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Moi klienci są bardzo zadowoleni z plis mogą być one z różnych materiałów - w ogóle nieprzezroczystych i "lekko" przezroczystych - widać kształt, jak się człowiek wpatrzy; jest mnóstwo kolorów, wzorów, faktur, super sprawa, bo możesz podnosić i upuszczać, w którą stronę chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka86 07.09.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Drewniana żaluzja jest również u nas w łazience. Jest wykonana z egzotycznego drewna, więc na pewno nic się będzie działo z nią pod wpływem wilgoci.Swietne jest to, że można regulować ilość wpadającego światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.bla 07.09.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 oo dobry pomysł z plisami, chetnie jakies orginalne bym zobaczyła na real foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula302 07.09.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 a oto i okno w mojej łazience. Nie jest szerokie ale za to dośc wysokie jak na to pomieszczenie. Firanka bardzo dobrze zasłania widok a światło przepuszcza.http://images44.fotosik.pl/195/9c67bc9f34ada5cam.jpgU Ciebie poniewaz płytki takie imitujące kamień moógł by byc materiał matowy np. z jakąś wstawka hawtowaną . Np cos lnianego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulka 07.09.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 wiele zależy od tego jakie planujesz dodatki? w jakim kolorze? wstępnie sugeruję albo żaluzję drewnianą( skoro okno -rama brązowe) albo roletę rzymską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 07.09.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Drewniana żaluzja jest również u nas w łazience. Jest wykonana z egzotycznego drewna, więc na pewno nic się będzie działo z nią pod wpływem wilgoci.Swietne jest to, że można regulować ilość wpadającego światła a dałabys jakies zdjęcie ? gdzie takie drewniane żaluzje sie kupuje ? w leroy merlin, castoramie ? nie miałam jeszcze czasu zeby wyczaić gdzie są takie różne rzeczy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 07.09.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 gdzie takie drewniane żaluzje sie kupuje ? w leroy merlin, castoramie ? nie miałam jeszcze czasu zeby wyczaić gdzie są takie różne rzeczy .... my zamawialiśmy przez sieć. Producent przesłał nam wzornik - taki próbnik kolorów - i dokładnie poinstruował jak zmierzyć okno żeby mógł wykonać prawidłowy rozmiar Po ok. tygodniu mieliśmy już żaluzje w domu. Teraz chcę jeszcze jedną domówić bo jestem bardzo zadowolona - i ładne i nic się z nimi złego nie dzieje. A i cena była ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts