Sdgn 25.09.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Polecam plisy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 25.09.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Kurcze, jakaś niezorientowana jestem Co to są te plisy? Kojarzę coś, co mogłoby się tak nazywać, ale to jest wewnątrz okien i trzeba to zamawiać już z oknami. Czy może to jeszcze coś innego? kar_ma nie wiem, ale sprawdzę. Myślę, że około 80 cm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 07.09.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Ja nie mam okna lecz drzwi balkonowe i też się zastanawiam co zrobić?Łazienka się dopiero robi, ale drzwi widać http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/DSC_3407.jpg Na początku myślałam o żaluzjach drewnianych (najbardziej by mi odpowiadały), ale nie wiem jak je zainstalować. Na balkon trzeba wychodzić, a gdybym przytwierdziła żaluzję do sufitu i ją podwinęła to blokowała by mi drzwi i wyjście było by niemożliwe. O zaluzjach mocowanych do okna nie słyszałam. Myślałam o takiej mocowanej na jakimś drążku przymocowanym do ściany, który uchylałby się tak jak drzwi (nie wiem czy dość dokładnie tłumaczę? ) ale nie wiem czy coś takiego istnieje.Teraz wydaje mi się że pozostaje mi tylko zmatowienie szyby. Może ktoś z Państwa rozwiązał podobny problem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 08.09.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 O cholercia Nigdy wcześniej tego nie widziałam. Jeżeli to faktycznie nie problem to SUPER! Wielkie dzięki, nie wiedziałam, ze tak mozna:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.09.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 alladyn, moze nie w lazience tylko w goscinnym ale mam wlasnie rolety w formie plisek montowane na ramie okiennej (w Roller-ze zakupione) http://img340.imageshack.us/img340/9298/bild304.jpg Moje czarne zaluzje w duzym pokoju, tez mozna bez problemu zamontowac na ramie. ps w lazience mam tez wielkie okno 2.40 do tego wanne pod oknem i mam zaklejone folia ale ja mam tez zewnetrzne rolety do tego (foty lazienki sa w moim topiku, na przedostatniej stronie chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
foksi 08.09.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Witajcie Mam okno 150x150 w mojej prywatnej łazience. Łazienka jest w stylu romantycznym z dodatkami retro. W oknie wisi bawełniana biała zazdrostka ze wstawką z klockowej koronki. Wieczorem zasłaniam grubymi kremowymi zaslonkami ecru. Zaslonki są na szelkach ozdobionych drewnianymi guziczkami. W dzień zasłony podpinam ozdobnymi sznurami. Mnie sie podoba. Ale wszystko zależy od stylu łazienki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 08.09.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Widziałam twoją łazienkę (Super te kółeczka, wszystko świetnie do siebie pasuje:)), ale myślałam, ze będe na folię skazana. Teraz widząc żaluzje mocowane do ramy, chyba skuszę się na takowe:DTwoje są drewniane czy z tworzywa? Bo mi się marzą drewniane, ale pewnie skończy się tylko na kolorze drewna. Muszę sie rozejrzeć, bo naprawdę nie jestem w temacie rolet mocowanych do ramy okiennej (nie niszczy to ramy??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 08.09.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 ja tez jestem za folia w lazience, a dodatkowo mam rolety zew czy ktos takie ma i moze napisac o uzytkowaniu?a czy ktos ma folie przeciw promieniowaniu UV ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts