mypink 20.11.2013 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 W sierpniu nie było czasu i chęci na roboty ogrodowo- domowe. Gospodarze leniuchowali, objadali się owocami z ogródka i wystawiali ciała do słońca. Aż tu pewnego sierpniowego poranka... ...do naszej kolekcji dołączył nowy miś, zgadnijcie który to:lol2: To na razie byłoby na tyle, bo miś kończy spanie i domaga się uwagi oraz jedzonka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo_D 21.11.2013 02:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Witajcie Przejrzałem cały wasz dziennik, od dechy do dech. Zajebista chałupka i SUPER klimacik. Gratuluje z całego serca, tego misia szczególnie Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdalenaK 05.12.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Bardzo się cieszę że się odezwaliście. Dużo u Was pięknych zmian i misiów : ) aż chce się przysiąść na kawę na tym tarasowym krzesełku. Ogród stał się bajkowy, domek jeszcze bardziej. Pozdrawiam Was cieplutko i życzę dużo zdrowia dla całej misiowej rodziny P.S Gdzie można nabyć takie bajowe latarenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mypink 12.12.2013 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Arturo_D piękne dzięki, cieszymy się, że się podoba:) MagdalenaK- dziękujemy za miłe słowa! Latarenki (chodzi o te pomarańczowe z ogrodu???), to kupiłam w Weltbild.pl. Oni tam sprzedają co sezon różne gadżety do domu i ogrodu, tam je wypatrzyłam. Chcielibyśmy donieść, że z dniem dzisiejszym zaprzestajemy prowadzenia dziennika budowy i komentarzy, dlatego, że budowa domu już skończona, a wszystko, co się aktualnie dzieje, to już nie pasuje do forum budowlanego. Ten etap naszej bytności zakańczamy Jednocześnie informujemy, że nie znikamy całkowicie! W wolnych chwilach od przewijania i karmienia Aga postanowiła prowadzić bloga, w którym będą retrospekcje z budowy, zdjęcia stare i nowe oraz wszystko, co dzieje się u nas w kwestii ozdabiania, urządzania, odświeżania. Zapraszamy zatem na bloga jednocześnie dziękując wszystkim odwiedzającym za miłe komentarze, podglądanie i komentowanie naszych prac i zmagań budowlano- wykończeniowych. Pozdrawiamy serdecznie i ściskamy! Aga i Marcin:) nasz blog: http://wdrewnianymdomu.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdalenaK 22.12.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Nawet nie wiecie jak się cieszę że będziecie prowadzić bloga . Tacy ludzie jak wy powinni pokazywać światu swoje wewnętrzne piękno. Ten zbliżający się wielkimi krokami okres właśnie mi uświadomił ( gdy przyszedł czas na zatrzymanie się i przemyślenia) jak niewiele ludzkiej życzliwości w codziennym życiu. Gdy czasami zabraknie sił zaglądam do Was i już jest pięknie. Życzę Waszej rodzince z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia spełnienia marzeń i samych pięknych chwil z Maluszkiem. Pozdrawiam i zapraszam do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Destroyer 25.12.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Witam, My tez budujemy domek z Bali, jesteśmy pod wrażeniem Waszej budowy. Fajnie że macie już maluszka, ale w takim domu to zmieści się najmniej trójka dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSylwia1 31.07.2017 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Arturo_D piękne dzięki, cieszymy się, że się podoba:) MagdalenaK- dziękujemy za miłe słowa! Latarenki (chodzi o te pomarańczowe z ogrodu???), to kupiłam w Weltbild.pl. Oni tam sprzedają co sezon różne gadżety do domu i ogrodu, tam je wypatrzyłam. Chcielibyśmy donieść, że z dniem dzisiejszym zaprzestajemy prowadzenia dziennika budowy i komentarzy, dlatego, że budowa domu już skończona, a wszystko, co się aktualnie dzieje, to już nie pasuje do forum budowlanego. Ten etap naszej bytności zakańczamy Jednocześnie informujemy, że nie znikamy całkowicie! W wolnych chwilach od przewijania i karmienia Aga postanowiła prowadzić bloga, w którym będą retrospekcje z budowy, zdjęcia stare i nowe oraz wszystko, co dzieje się u nas w kwestii ozdabiania, urządzania, odświeżania. Zapraszamy zatem na bloga jednocześnie dziękując wszystkim odwiedzającym za miłe komentarze, podglądanie i komentowanie naszych prac i zmagań budowlano- wykończeniowych. Pozdrawiamy serdecznie i ściskamy! Aga i Marcin:) nasz blog: http://wdrewnianymdomu.blogspot.com/ Dzień dobry, jestem zauroczona domem, właśnie mnie przekonaliście do budowy. Chciałabym nawiązać kontakt, ponieważ mam kilka pytań... tylko jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSylwia1 31.07.2017 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Dzień dobry, jestem zauroczona domem, właśnie mnie przekonaliście do budowy. Chciałabym nawiązać kontakt, ponieważ mam kilka pytań... tylko jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek534 23.08.2017 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 Rewelacja! Właśnie zainspirowałem wpisem o domach z balii (http://www.domolubni.pl/domy-bali-warto-wiedziec-budowa/http://www.domolubni.pl/domy-bali-warto-wiedziec-budowa/ ) i masowo zaczynam przeszukiwać dalszych informacji. Czy możecie napisać, już z pewnej perspektywy czasowej jak się mieszka w takim domu i czy są jakieś niedogodności/utrudnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts