Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz wymarzony dom z bali

Recommended Posts

W sierpniu nie było czasu i chęci na roboty ogrodowo- domowe. Gospodarze leniuchowali, objadali się owocami z ogródka i wystawiali ciała do słońca.

Aż tu pewnego sierpniowego poranka...

poranek+sierpniowy.jpg

...do naszej kolekcji dołączył nowy miś, zgadnijcie który to:lol2:

IMAG0791.jpg

To na razie byłoby na tyle, bo miś kończy spanie i domaga się uwagi oraz jedzonka:)

• Odpowiedzi 128
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Bardzo się cieszę że się odezwaliście. Dużo u Was pięknych zmian i misiów : ) aż chce się przysiąść na kawę na tym tarasowym krzesełku. Ogród stał się bajkowy, domek jeszcze bardziej. Pozdrawiam Was cieplutko i życzę dużo zdrowia dla całej misiowej rodziny :)

P.S Gdzie można nabyć takie bajowe latarenki :)

Arturo_D piękne dzięki, cieszymy się, że się podoba:)

MagdalenaK- dziękujemy za miłe słowa! Latarenki (chodzi o te pomarańczowe z ogrodu???), to kupiłam w Weltbild.pl. Oni tam sprzedają co sezon różne gadżety do domu i ogrodu, tam je wypatrzyłam.

Chcielibyśmy donieść, że z dniem dzisiejszym zaprzestajemy prowadzenia dziennika budowy i komentarzy, dlatego, że budowa domu już skończona, a wszystko, co się aktualnie dzieje, to już nie pasuje do forum budowlanego. Ten etap naszej bytności zakańczamy :yes:

Jednocześnie informujemy, że nie znikamy całkowicie! W wolnych chwilach od przewijania i karmienia Aga postanowiła prowadzić bloga, w którym będą retrospekcje z budowy, zdjęcia stare i nowe oraz wszystko, co dzieje się u nas w kwestii ozdabiania, urządzania, odświeżania. Zapraszamy zatem na bloga jednocześnie dziękując wszystkim odwiedzającym za miłe komentarze, podglądanie i komentowanie naszych prac i zmagań budowlano- wykończeniowych.

Pozdrawiamy serdecznie i ściskamy!

Aga i Marcin:)

nasz blog: http://wdrewnianymdomu.blogspot.com/

• 2 weeks później...

Nawet nie wiecie jak się cieszę że będziecie prowadzić bloga :). Tacy ludzie jak wy powinni pokazywać światu swoje wewnętrzne piękno. Ten zbliżający się wielkimi krokami okres właśnie mi uświadomił ( gdy przyszedł czas na zatrzymanie się i przemyślenia) jak niewiele ludzkiej życzliwości w codziennym życiu. Gdy czasami zabraknie sił zaglądam do Was i już jest pięknie. Życzę Waszej rodzince z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia spełnienia marzeń i samych pięknych chwil z Maluszkiem.

Pozdrawiam i zapraszam do mnie.

• 3 years później...
Arturo_D piękne dzięki, cieszymy się, że się podoba:)

MagdalenaK- dziękujemy za miłe słowa! Latarenki (chodzi o te pomarańczowe z ogrodu???), to kupiłam w Weltbild.pl. Oni tam sprzedają co sezon różne gadżety do domu i ogrodu, tam je wypatrzyłam.

Chcielibyśmy donieść, że z dniem dzisiejszym zaprzestajemy prowadzenia dziennika budowy i komentarzy, dlatego, że budowa domu już skończona, a wszystko, co się aktualnie dzieje, to już nie pasuje do forum budowlanego. Ten etap naszej bytności zakańczamy :yes:

Jednocześnie informujemy, że nie znikamy całkowicie! W wolnych chwilach od przewijania i karmienia Aga postanowiła prowadzić bloga, w którym będą retrospekcje z budowy, zdjęcia stare i nowe oraz wszystko, co dzieje się u nas w kwestii ozdabiania, urządzania, odświeżania. Zapraszamy zatem na bloga jednocześnie dziękując wszystkim odwiedzającym za miłe komentarze, podglądanie i komentowanie naszych prac i zmagań budowlano- wykończeniowych.

Pozdrawiamy serdecznie i ściskamy!

Aga i Marcin:)

nasz blog: http://wdrewnianymdomu.blogspot.com/

Dzień dobry, jestem zauroczona domem, właśnie mnie przekonaliście do budowy. Chciałabym nawiązać kontakt, ponieważ mam kilka pytań... tylko jak to zrobić?

• 4 weeks później...
Rewelacja! Właśnie zainspirowałem wpisem o domach z balii (http://www.domolubni.pl/domy-bali-warto-wiedziec-budowa/http://www.domolubni.pl/domy-bali-warto-wiedziec-budowa/ ) i masowo zaczynam przeszukiwać dalszych informacji. Czy możecie napisać, już z pewnej perspektywy czasowej jak się mieszka w takim domu i czy są jakieś niedogodności/utrudnienia?