mypink 06.09.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Witamy, Zapraszamy wszystkich chętnych do wpisywania wszelkich uwag, pytań i komentarzy dotyczących naszej budowy. Fachowe porady mile widziane pozdrawiamy Aga i Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.09.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witajcie!! wlasnie wróciłam z wakacji i widze nowy balowy domek bedę wam kibicować!! witam was serdecznie i zapraszam do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 09.09.2009 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Kala to ja miałam być pierwsza (tu foch) Chałupa już prawie stoi, a Wy pewnie cały czas czujecie dreszczyk emocji?? To jeszcze trochę potrwa I za to też trzymam kciuki... Miło zobaczyć u Was te same miłe mordeczki ekipy Będziemy prosić jeszcze pana Stanisława o kilka rzeczy u nas na budowie, bo kto inny mógłby wiedzieć jak się za to zabrać... Na przykład wczoraj odbyła się u nas akcja pod kryptonimem "jak schody z półbala wtargać na poddasze". Każdy stopień został przez męża wniesiony po niewygodnych schodach tymczasowych na górę (dodam, że ja nie byłam w stanie podnieść żadnego i pomoc ze mnie jak...). Ponad pięciometrowe bale, na których będą się stopnie opierały to dwie godziny walki we dwóch. Ja patrząc na nich i przekładając i podając pasy i inne narzędzia miałam poważnie przyspieszony puls. Obyło się bez ofiar, ale panowie na bieżąco przypominali sobie zasady mechaniki, fizyki i BHP Ale po co ja to mówię... Wy nie będziecie przecież tacy durnowaci Do zobaczenia (mam nadzieję) i pogadania! Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.09.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 pooglądałam nowe fotki !!!!!!!!!!!! masz ładną żonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 12.09.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Witajcie ! Pozwoliłem sobie dodać link do Waszego dziennika do SPISU DOMÓW Z BALI. Mam nadzieję , że mogłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonde 15.09.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Mamy deja vu. Nasz dom powstaje od nowa... Żart! Ale uczucie niesamowite, co? Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 21.09.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Ale faaaajnieee Ehhh... Jeszcze pamiętam jak to było Pan elektryk dostał od nas wielką krowę Wyborowej, co by dobrze świeciło To genialny facet, takich fachowców to ja uwielbiam Tylko nie wiem, dlaczego mówi o Was i Waszym domu z westchnieniem Wybieramy się do Was na wizję lokalną. Wybieramy się tak, jak Wy do nas Trzymamy kciuki za pogodę! P.S. Fajne schody macie przed wejściem U nas takie do tej pory służą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witaj.napisz czym malujecie domek??tzn. jaki środek i jaki kolorek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mypink 22.09.2009 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 agagaj, zapraszamy serdecznie z tą wizją, bo mamy nadzieję, ze nasza stodoła "na żywo" robi ciekawsze wrażenie Z "Waszym" elektrykiem już jesteśmy "po słowie" - i tu ogromne podziękowania za odratowanie sporej gotówki!!!! .. chyba Wyborowa powinna do Was wrócić troszkę okrężną drogą Co do tych elektrykowskich westchnień to jakoś nie umiemy się odnieść - czy to aby na pewno dobra wróżba! kala67 na Twoją prośbę dorzuciliśmy opis kolorów i farb w dzienniku budowy. pozdrowienia dla wszystkich odwiedzających nas forumowiczów .. a szczególne pozdrowienia dla wpisujących się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 oj tam zaraz dla dociekliwych ja poprostu lubie duzow wiedziec jesli cos mnie zainteresuje taka sie juz urodziłam a powiem , że zainteresowałeś mnie bardzo informacją, że malujesz na 4 różne odcienie czekam z ogromna ciekawościa na efekt końcowy malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmach 24.09.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Ale fajny okrąglak powstaje, będę śledził z ciekawością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 04.10.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 I ja się przywitam:) Piękny domek oczywiście Mam jeszcze pytanko ile płaciliście za 9l puchę tikkurila valti base ? i ile jej wykorzystaliście na Wasz domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 05.10.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 No to jeszcze kolej na mnie, żeby się przywitać Te gratisy są zawsze najfajniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 13.10.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Dzieńdobrywieczorek Ci dekarze to faktycznie twardziele - u nas szaleli przy -8 stopniach i nie narzekali Ja się im dziwię... Jak my jedziemy na naszą budowę, pochowamy z zimna ręce po kieszeniach, porozglądamy się i szukamy wymówki, żeby jak najszybciej dać nogę do ciepłego bloku No i widzę, że nawet co do dachówki mamy przemyślenia podobne. U nas sie wprawdzie zaczęło, ale nie skończyło na tym pięknym brązowym Ruppie. Jak go zobaczyłam, już wiedziałał, że nasz ci on. Ale... Ulubiony pan z hurtowni nas był uprzejmy namówić na Creatona, niedobry jeden Miło widzieć te same mordeczki A już na pewno, gdy się z nich było zadowolonym Czy mi się wydaje, czy macie odbicie lustrzane domku Bondego? Hmmm? Trzymam kciuki za Wasz dach, a Wy trzymajcie za nasze czwartkowe wylewki Skrobnij mi na priva co z oknami i podbitką wywalczyłeś, bom ciekaw(sk)a Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.10.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Gratuluję pięknego domu - wśród drewnianych jedynie te z grubych bali mają swój urok Wybór dachówki znakomity! Rupp Sirius to było moje marzenie - niestety koszt zweryfikował marzenia i sprowadził mnie na ziemię Trzymam kciuki za pogodę - oby poszło na lepsze, bo na razie pogoda nie sprzyja precyzyjnej pracy dachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 23.10.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 tak wtracepatrze i patrze na zdjęcia Waszego komina - gdzie planujecie kominek? z której strony? i jak planujecie dostęp do wyczystki? nas ostrzegałą pani od kominów żeby pilnować żeby tego nie zasłonići u nas z jednej strony jest wlot dymowy a z drugiej wyczystka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mypink 23.10.2009 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 cześć jokkamamy troszkę inne plany - nie będzie kominka bo planujemy zakup kozy, wiec dostęp do wyczystki powinien być raczej swobodny. Do obecnie wybudowanego komina planujemy już tylko jakąś okładzinę i nic poza tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 23.10.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 no chyba że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 23.10.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 ależ macie tempo Bardzo fajnie, ładnie w kolory ubrany Wasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.10.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Przytuptał Jeżyk - się przywitać. Nie może mnie tu nie być skoro na jednym wózku jedziemy ! Też piszę dziennik z falstartem a jestem na podobnym etapie jak wy. Nie wiem jakie macie macie plany na zimę ale ja popadam w hibernację Zabezpieczam otwory wszelakie, mam dach i ogrodzenie i na tym koniec do wiosny. Gdybym wprawiła teraz okna i tak nie byłoby ich na wiosnę ... niestety - taka okolica...jak trójkąt bermudzki.Okna najbardziej chodliwe. Gratuluję odwagi z kolorami - ja mam "monokolorystyczne" upodobania. Nawet ubierać się nie potrafię kolorowo hi hi Będę was podglądać i podpytywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts