kala67 24.10.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 wreszcie nowe fotki!! śliczny domeczek Wam urósł!! zielone okienka widze?? a ja zastanawiam sie nad zielonymi opaskami u mnie...... ale to dopiero na wiosne...więc mam czas na zastanowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mypink 26.10.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 witamy wszystkich sympatycznych gości i dziękujemy za miłe słowa. My planujemy nie robić wielkich przestojów, ale życie przynosi czasem różne niespodzianki. Dla przykładu teraz mamy mnóstwo problemów z dojazdem do działki bo "trochę" się nasza droga rozjechała. My jeszcze jakoś możemy dotrzeć nawet na nogach, ale jak ma to zrobić cegła, której jest ok. 13 ton?!? Ech, ten mokry jesienny czas przynosi nam sporo zmartwień. AgaJeżyk my na razie nie możemy narzekać na bezpieczeństwo. Okolica wydaje się spokojna, chociaż różne już historie słyszeliśmy. Nam jeszcze nic nie zginęło z budowy [odpukać] .. przynajmniej nic o czym byśmy wiedzieli Na teraz poszukujemy wykonawcę do bram garażowych. Postanowiliśmy nie kombinować z mocowaniem nowoczesnych bram ale postawić na tradycyjne dwuskrzydłowe drewniane bramy z całym bagażem ich wad i zalet. Jeśli więc ktoś miałby namiar na konkretnego wykonawce w okolicach Wrocławia to bylibyśmy wdzięczni za kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 27.10.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 piękne te zielone OKNA!!co to za firma?? wrzuc prosze projekt parteru, a jaka firma buduje Wam dom?? jesli bylo to nie doczytalam, ogladałam zdjecia.... dachówka- ładna!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 27.10.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Mi na język tylko jedno słowo włazi: zaje.biście Musimy się do Was w końcu wybrać, tylko kiedy to będzie Trzymajcie się cieplutko i doganiajcie nas prędziutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mypink 28.10.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Widzę agagaj, że angina służy talentowi poetyckiemu .. zaczynasz rymem pisać na forum Wypatrujemy Was nieustannie z wysokości naszych poddaszy! .. ale uważajcie na drogę dojazdową bo jest mocno zdradliwa! ANNNJA okna przyjechały do nas z fabryki Urzędowskiego - nie znam gościa, ale okna całkiem fajne wysłał Natomiast za część drewnianą odpowiada u nas firma Natura-Dom z Wrocławia, a samo drewno kładzione jest ręcyma ekipy p.Staszka. Co do rzutów to postaram się poźniej to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 29.10.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Faktycznie się zrymowało (ale nawet nie zauważyłam) Nasza droga jest też w tak opłakanym stanie, że postanowiliśmy za część kasy ze sprzedanego Focusa kupić starą terenówkę Postanowienie tym bardziej uzasadnione, że nawet jak się wprowadzimy tej drogi nie będzie przez najbliższe lata, a nie mam zamiaru zostawić auta 150 m od domu i z dziećmi i siatami zakupów robić przeprawę przez błocko Jak teraz wjeżdżamy na działkę to jest kupa zabawy, taki mini rajd offroadowy Ciekawe, czy jak kiedyś stara Astra nie wyrobi, będziemy się nadal tak dobrze bawić Wiosną zakopaliśmy się jednym kołem, więc ja z najmniejszym dzieciaczkiem wysiadłam (jak wiadomo baba z wozu koniom lżej ) i w jednej sekundzie zostaliśmy uraczeni gęstym błockiem. Małżonek nie pomyślał, że jak ktoś wysiadł to może stać koło auta Ehhh... Nasza Polska kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mypink 05.11.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ech, ale się ostatnio cisza zrobiła w większości dzienników. Mam nadzieję, że to tylko internetowy zastój a prace idą pełną para Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 06.11.2009 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 ech, ale się ostatnio cisza zrobiła w większości dzienników. Mam nadzieję, że to tylko internetowy zastój a prace idą pełną para Eeeee... Wróżki z Ciebie nie będzie Wszyscy zapadli w sen zimowy Co do porządku na budowie masz całkowitą rację - to tylko chwilowe A przed Wami murownie ścianek działowych i dopiero będzie Wam dane poznanie prawdziwego znaczenia słowa "syf" Pozdrawiam cieplutko czekając na P. Staszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 11.11.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Witajcie nie mogłam się powstrzymać i musiałam się odezwać piękny ten wasz domek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 11.11.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 super Trzymamy kciuki, żeby murarz nie dał nogi z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cineck 11.11.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Hey powiem krótko, ten dom to masaaaaaaaaaaakra !!!! Niesamowite.... Powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mypink 12.11.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 cineck, masakra?! mamy nadzieję, że taka z gatunku pozytywnych! Dzięki za miłe słowa .. przyda się wsparcie w kolejnych etapach walki. agagaj nie wiesz czy jak murarz jest z rodziny to prędzej czy później się zniechęca? Ja na jego miejscu już dawno dałbym drapaka z budowy A wracając do Waszej budowy, to chcielibyśmy zapytać czy ta cisza w dzienniku wynika z braku postępu prac czy może odwrotnie z nawału obowiązków i braku czasu na internet?!? .. w obu przypadkach mamy jedną radę: DO ROBOTY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 13.11.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Robota teraz bardziej umysłowa - jak kupić lepiej, taniej i nie dać się nabić w butelkę Ale lada moment efekty Zrobili u nas w ciągu jednego dnia wodociąg Teraz się już nie martwię, że nie ma wody. Teraz sie martwię, że wełna, kominek i wymiennik ciepła nie wjedzie nam na działkę Staszki zamontowali nam wczoraj schody i poskręcali tam gdzie trzeba więźbę. Jeszcze nie widziałam. Fotek brak, bo przez baterie aparat się nawet nie chciał włączyć (baterie zapasowe dały radę tylko wyświetlić komunikat "bateria rozładowana") A tak chciałam mieć fotki z kopania wodociągu. Teraz już zasypane i zapomniane Czy Wasze schody już zamontowane?? Na fotkach w Twoim dzienniku coś tam majaczy w oddali, ale pewności nie mam. Aga, zaprezentuj się na schodach - wszyscy się ucieszą Wysyłam na PW namiar na brokera, o kórym wspominałam przez telefon. Pozdrawiam cieplutko Niech moc będzie z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 13.11.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 bardzo przyjemny domek , mam nadzieje na ładne wnetrza i uczte dla oka, bo ta scianka zapowiada sie obiecująco. Jak bym miala sie czepia to tylko tych garazy w bryle, bo troche długi wyszedł ten dom, ale chyża łemkowska tez była długa a za miast samochodów była zaparkowana za ścianą krowa.ale bez urazy, kazdy ma inny gust, a domek i tak bardzo fajny.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cineck 13.11.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 cineck, masakra?! mamy nadzieję, że taka z gatunku pozytywnych! Dzięki za miłe słowa .. przyda się wsparcie w kolejnych etapach walki. Jak najbardziej pozytywnie Masssaaaakraaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.11.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 ja chce nowe fotki!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.11.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 ...Wiecznie głodna fotek Kala - pierwsza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.11.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 ...zawsze domagam sie fotek...bo wzrokowcem jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.11.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 To wzrokuj sie wzrokuj bo już są ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.11.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Aaaa - zapomniałam zapytać co ile dajecie legary i jak grubo wełny w strop ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts