mypink 22.09.2010 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Czesc Nelli! Tu niestety tylko Marcin, bo Aga mocno zalatana. Ogólnie to oboje jesteśmy teraz praktycznie nieosiągalni, bo przeprowadzamy się! W końcu! Definitywnie miało być już dziś, ale życie znów zmodyfikowało plany i chyba definitywność nastąpi jutro. Co do drzwi do garderoby to na razie dam tylko krótki opis, a bliższe szczegóły i dodatkowe zdjęcia trochę później .. jak doczekamy się interneta na wsi Drzwi otwierają się tylko do środka garderoby. Sama konstrukcja jest bardzo prosta i powstała z "odpadów" budowlanych, czyli kilku łat zbitych w prostokąt i wzmocnionych dodatkowo metalowymi blaszkami-kątownikami. Jako obicie zewnętrzne użyto resztek desek podbitkowych. Drzwi i futryny były dodatkowo wykończone listwami (kątownikami) drewnianymi. Drzwi wiszą na prostych zawiasach dostępnych w każdym sklepie metalowym. Materiał to świerk, który pomalowaliśmy Tikurillą. Przy najbliższej okazji zrobimy kilka zdjęć poglądowych. Niestety nie mamy fotek z procesu powstawania, bo "to był momient" i nie zdążyliśmy pozdrawiamy serdecznie i czekamy na kolejne z obiecanej setki pytań Marcin + Aga gdzieś w tle za plecami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 23.09.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Eiremjp, na razie chińskie kafelki sprawdzają się w naszych skandynawskich klimatach, ale jak się coś będzie działo to damy znać. ale macie je położone w środku? nie wiem czy uda się Wam je sprawdzić dość szybko bo ja mam plan zrobić wigilię i sylwestra u siebie Aga super gumowce no i gratuluję łowów a zwierzaki faktycznie na imprezowe wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 30.09.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Czołem różowi Napisz proszę, czym impregnowaliście liny jutowe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanika 06.10.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Witajprzejrzałam Twój dziennik z zapartym tchem, coś pięknego:) Wspaniałe klimaty, taki dom to moje niespełnione marzenie:( A kuchnia jest przecudna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia84 29.10.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Łoł Boshe wczoraj w pracy jako że miałam czas przejrzałam cały Wasz dziennik i jestem pod ogromnym wrażeniem...pięknie, cudownie, bosko. Mój klimat-zdecydowanie. Kuchnia po prostu wymiata. W ogóle cały domek przemyślany i taki sielski Adze gratuluję pomysłu z tą czerwonawą farbą do zielonych okien. W życiu bym nie pomyślała że to do siebie pasuje...a pasuje jak ulał. Tak z ciekawości-ile zapłaciliście za mebelki kuchenne? Też bym podobne chciała. Tylko nie bielone, a naturalne. A stół-jak popatrzyłam na Wasz to doszłam do wniosku że mam identyczny w domu po dziadkach. Chyba go zabiorę i odnowię. Taaak zdecydowanie tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 29.10.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Serdeczne dzięki za info na temat drzwi! A teraz MEGA WIELKIE I MEGA SERDECZNE GRATULACJE Z OKAZJI ZAMIESZKANIA W WASZYM WYMARZONYM DOMU!!!!!!!!!!!!! Jesteście niesamowici! Odwaliliście kawał dobrej roboty! Teraz nic, tylko byczcie się, ile wlezie A moje kolejne pytanie z obiecanej setki to gdzie wypatzryliście TAKĄ PIĘKNĄ KOZĘ??? :jawdrop::jawdrop: Wasz dom jest zachwycający, piękny, cudowny, cały czas wracam do niego i przechadzam się po waszych wnętrzach bo panuje tam tak niezwykły klimat, bije takie ciepełko, że nie chce sie wychodzić Gratuluję, gratuluję, gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 30.10.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Naprawdę pięknie wam wszystko wyszło ! Gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.10.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Przepięknościowe domiszcze . Pozdrawiam i życzę dużo szczęścia w nowym domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mypink 02.11.2010 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Inwestor chciałby w prostych męskich słowach PODZIĘKOWAĆ miłym gościom za ich przychylne wpisy. WIELKIE DZIĘKI wszystkim a zwłaszcza joanika, Andzia84, Nelli Sza, piotr.nowy, Moose - naprawdę miło się czyta takie wpisy Myślę, że jak Inwestorka dorwie się do klawiatury to będzie bardziej wylewna Nelli Sza, kozę wypatrzyliśmy bodajże w jakiejś gazecie, a potem zaprzęgliśmy google i znaleźliśmy oficjalnego przedstawiciela producenta na Polskę, czyli tapis.pl , i tyle. Nelli Sza, to kiedy możemy liczyć na fotki Twoich drzwi? Kruszon11, linę zamontowaliśmy tak jak ją kupiliśmy, znaczy się nie impregnowaliśmy wcale. Kruszon11, "różowi" ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.11.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 I ja przyłączam się do gratulacji z okazji zamieszkania w balach. I ciągle nie potrafię ukryć zachwytu – macie tam przepięknie. Uszanowanie dla projektantki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 09.11.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Ja tez gratuluje! U Was do konca zadbaliscie o kazdy szczegol. Ach, duzo radosci w nowym domku zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inriblog 04.12.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Witam, mam na imię Emilka mieszkam w województwie podlaskim koło Białegostoku. Ja was czytam, zaglądam do was bardzo często i smutno mi kiedy nic nie piszecie. Dlaczego? bo jesteście wspaniali, szczęśliwi. Cieszę się Waszym szczęściem, lubię was odwiedzać i z waszego szczęścia czerpię osobistą radość. Proszę dlatego piszcie piszcie bo jesteście dla innych takim słoneczkiem. Z serca życzę Wam, byście zawsze bardzo mocno się kochali by Wasz domek stał się takim ,,Przedsionkiem Nieba" dla Was, dla Waszych dzieci i tych, którzy Was odwiedzać będą. Dam Wam coś na szczęście - jeśli wierzycie w Boga, to przy najbliższej okazji kiedy będziecie w kościele uklęknijcie oboje przed obrazem Matki Bożej, zawierzcie Jej wasze życie, WASZ CUDOWNY DOM, Wasze dzieci, pracę i to co kochacie, by Matka Boża chroniła Was. Módlcie się tez razem codziennie, chociaż 1 dziesiątką Różańca Świętego - pokonacie wszystkie trudności, a Wasze małżeństwo przetrwa nawet najcięższe kryzysy. Macie tak cudowny Dom i siebie - o czym inni mogą tylko pomarzyć. Dziękujcie Bogu za siebie i szanujcie się. Módlcie się razem - św. Józef jest patronem Domów, pracy, Rodzin - niech on będzie Waszym Patronem i Opiekunem, Strażnikiem Waszego Domu. Postarajcie się o obraz św. Józefa, niech On zajmie w Waszym domu honorowe miejsce. Naprawdę macie szczęście. Jeśli mogę prosić piszcie częściej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.12.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 spóźnione ale szczere http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Sy-x1XGJVtI/AAAAAAAAFVg/pte9RVyNMUw/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inriblog 29.01.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 zaglądam i zaglądam a u Was cisza - napiszcie coś nowego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.02.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 haaaaaaaaalo!!!!!!!! czy tu jeszcze ktoś bywa??? odezwijcie sie i pokażcie nowe fotki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mypink 23.02.2011 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Hej Kala!Właśnie dodaliśmy nowe fotki. Miłego oglądania więc:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.02.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Macie tak bajkowo, że aż nierealnie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.02.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Hej Kala! Właśnie dodaliśmy nowe fotki. Miłego oglądania więc:yes: no wreeeeeeeeszcie!!!!!! .......powiem tak:....wszysto mi się U Was podoba!!! z ochotą zamieszkałabym w Waszym domku, jest śliczny, klimatyczny i gustowny!!! możecie jszcze pokazać jakie macie schody??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.02.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 ujawniam się !!!! DOM POPROSTU BAJKA !!!!!!jak ja wam zazdroszczę, że juz możecie tam mieszkać i radować się swoim domkiem. A zdjęć poproszę jeeeeeeeeeeeeszczeeeeeeeeeeeee!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldek78 25.02.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 ... no i "zakochałem się" w Waszej kuchni. w związku z moim "zakochaniem" mam pytanko.... jaka firma (kontakt) robiła Wam te cudne meble, pewien nie jestem ale niedawno znalazłem meble robione w podobnym stylu na www.oldstyl.com.pl czy jest to ten sam producent - dobrze myślę? proszę podajcie na priv-mail ile Was to kosztowało (bez sprzętu AGD i stołu oraz krzesła), no i jaki jest termin oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts