revalidon 07.09.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 No właśnie, jak w temacie... Mam działkę leśną i mało co dobrze u mnie rośnie, w tym gronie są m.in. choiny kanadyjskie. No i w jednym miejscu pasuje mi posadzić taką sporą 5-metrową... Objeżdżam szkółki, gdzie tylko się da i nie mogę takiej znaleźć... Może komuś się rzuciła takowa w oczy... Miejsce nie ma znaczenia, bo przy kosztach drzewka, koszt transportu nie będzie chyba duży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madwo 07.09.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 5-metrowa to 2 pietra. Nie blizej masz do Niemiec? tam kupisz na pewno. U nas widziałam 3m max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karor 07.09.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Moze uderz do Kanady ? Tam to i ponad 5-metrowe mają hii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 07.09.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 5-metrowa to 2 pietra. Nie blizej masz do Niemiec? tam kupisz na pewno. U nas widziałam 3m max. A no właśnie... U nas szkólki działają od początku lat dziewięćdziesiątych, to i drzewka w nich małe... W Niemczech podejrzewam, że i 10-metrowa by się znalazła... Tylko ciekawe jakie to koszty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 08.09.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 A no właśnie... U nas szkólki działają od początku lat dziewięćdziesiątych, e no, bez przesady, wiele szkółek ma dłuższą tradycję niemniej jednak tylko nieliczne szkółki decydują się na produkcję większych egzemplarzy ze względu na ryzyko - za mały popyt, miejsce zajmują itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 08.09.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 a w temacie - spróbuj w Boot & hortorus. http://www.boot-hortorus.pl co prawda oni specjalizują się w dostawie zieleni do nasadzeń miejskich, ale może mają i się zlitują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 08.09.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 5-metrowa to 2 pietra. Nie blizej masz do Niemiec? tam kupisz na pewno. U nas widziałam 3m max. A no właśnie... U nas szkólki działają od początku lat dziewięćdziesiątych, to i drzewka w nich małe... W Niemczech podejrzewam, że i 10-metrowa by się znalazła... Tylko ciekawe jakie to koszty... Poszukaj TUTAJ ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts