maciej.g83 07.09.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Witajcie. Pisze na forum ponieważ jestem ciemny w sprawach remontowania. Przenoszę się do pokoju, który jest bardZo stary na ścianach jest farba kredowa, instalacja elektryczna jest natynkowa, podłoga z dech i moje pytanie jest następujace:Co bardziej się opłaca położenie płyt gipsowo-kartonowych czy gipsowanie ścian, podkreślam, że ściany są w miarę proste. Nie wiem od czego się zabrać a chciałem sam wszystko zrobić, dzisiaj powynoszę meble zwine dywan i zostana gołe ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 07.09.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Pisze na forum ponieważ jestem ciemny w sprawach remontowania. pogdaj ze znajomymi moze znaja kogos kto wie wiecej od Ciebie i razem na pewno sobie poradzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 07.09.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Witajcie. Pisze na forum ponieważ jestem ciemny w sprawach remontowania. Przenoszę się do pokoju, który jest bardZo stary na ścianach jest farba kredowa, instalacja elektryczna jest natynkowa, podłoga z dech i moje pytanie jest następujace: Co bardziej się opłaca położenie płyt gipsowo-kartonowych czy gipsowanie ścian, podkreślam, że ściany są w miarę proste. Nie wiem od czego się zabrać a chciałem sam wszystko zrobić, dzisiaj powynoszę meble zwine dywan i zostana gołe ściany. musisz sobie sam odpowiedziec czy kapitał jakim dysponujesz ale jeżeli chodzi o sciany to spewnoscia goldband MP 75 gładz cekol w miare prostych scian jezeli bedzies z kładł instalację to przewody do oswietlenia 3x1.5 a napięcie w gniazdach 3x2.5 no i najważniejsze czy Potrafisz to sam wykonać powodzenia w razie pytań gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 07.09.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 widzę że tu chyba wersja najprostsza/najtańsza: przykryć podłogę folią /raczej grubszą/ zeskrobać farbę kredową ze ścian /po namoczeniu wstępnym pędzlem ławkowcem/ poszpachlować z grubsza dziury i farba emulsja z baniaka naprzód /pędzlem/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts