SERENADA 07.09.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 mam pytanie - zadzwoniono dziś do mnie z pytamniem czy zgodzę si ę na to aby w mojej działce przeciągnąć linię z kablem światłowodowym ..... nie mam pojęcia co to i czy są jakieś ograniczenia pózniej z tego powodu ..... miałby być wkopany na ok 0,5m >>>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz. kraków 07.09.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 ja bym prosił o szczegóły od operatora , jak również informację co oferują w zamian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MrButton 07.09.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Witam, O ironio !!!..... Ja juz walcze ponad 2 lata aby szanowna "Tele-komuna" czyt. TP SA zniosła kabel naziemny, na drewnianych słupach, pamietający jeszcze wczesnego Gierka, blokujący moje trzy działki i błagam ich aby wkopali mi podziemny swiatłowód. Także jeżeli jest taka możliwosc to ja byłbym za....ale....??? Pod warunkiem: 1. Kabel prowadzony będzie tylko skrajem działki, 2. Wystąpienia z żądaniem wypłacania opłaty dzierżawczej w zwiazku z zajęciem częsci nieruchomosci. Pozdrawiam i proszę o wiecej szczegółow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts