MrButton 05.01.2011 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Rataj75 Witaj w moich skromnych progach, W gabinecie mamy dwa kolory z palety Beckers'a ten czekoladowy to frape a jaśniejszy - melon. Polecam te farby, doskonale się nimi maluje w porównaniu chociażby z Duluxem, który mamy w jednym z pokoji na górze i zupełnie nie jesteśmy z niego zadowoleni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 15.02.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Cześć Rany jak u was pięknie Wszystko bardzo ładnie wykończone , jestem pod wrażeniem i GRATULUJĘ Mieszkacie już ? Jak będziesz miał chwilkę to wklej jakieś zdjęcia ,bo oko chcę nacieszyć Zwłaszcza kuchni , bo wygląda super Pozdrawiam Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 27.03.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 (edytowane) Cześć Pisałaś że mamy domy w podobnym stylu, patrzę na zdjęcia i rzeczywiście...........nawet halogenki w kuchni te same i fronty w podobnym kolorze, podoba mi się, nawet bardzo....byłoby dziwne gdybym twierdziła inaczej.............:D:D:D:lol2::lol2: :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: mam sklerozę...........właśnie przeczytałam kilka postów niżej swoje wypociny o których zapomniałam, pisałam prawie to samo Edytowane 27 Marca 2011 przez ba-sia3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts