sniezka29 07.09.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Witam,gdzies czytałem ze nie przykręcamy płyt k-g na suficie do profili ud tylko do cd bo będzie pękac?powiedzcie jak to wygląda w praktyce i co dawac na łączenie sufit sciana tasma papierowa czy przeleciec akrylem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atomic 08.09.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witam,gdzies czytałem ze nie przykręcamy płyt k-g na suficie do profili ud tylko do cd bo będzie pękac?powiedzcie jak to wygląda w praktyce i co dawac na łączenie sufit sciana tasma papierowa czy przeleciec akrylem? Kiedy zabierałem się do montażu sufitu też się nad tym zastanawiałem. W rezultacie w części pomieszczeń przykręciłem, a w części nie. Minął rok i jak na razie nigdzie nie pękło. Ważne aby nie łączyć płyt GK ze ścianą w sposób trwały. Najlepiej zostawić niewielką szczelinę i wypełnić ją akrylem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts