szeryf 15.12.2003 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Witam Czy ktoś pobudował jeden z tych domków w woj. Podlaskim.Chętnie bym obejrzał taki domek w rzeczywistości. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 15.12.2003 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Ja buduję, ale...........niestety w Trójmieście. Pozdrawiam Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 15.12.2003 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 My budujemy dom pod orzechem ale w Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szeryf 15.12.2003 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 WITAM A czy możecie mi powiedzieć coś o dachu. Bardzo podoba mi się ten projekt, przeraża mnie tylko właśnie dach. Boje się, że wyłożę na niego znaczną część moich funduszy. Czy możecie mi podpowiedzieć ogólnie o kosztach waszych dachów. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 15.12.2003 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Ja Szeryfie - buduję Pod orzechem z garażem (1). Ostatnio zrobiłam wycenę pokrycia i wstepnie wyliczyli mi dla: Euronitu, Brassa i Rupp Ceramiki z 6 oknami połaciowymi (pierwotnie miało być 9) od około 22.000 do 28.000 zł. W chwili obecnej mam papę.Zrobię jeszcze wycenę dla blachy z Balexmetalu, a to dopiero w przyszłym tygodniu.Coś wiecej o kosztach pokrycia z blachy powie Ci Ciechanka, bo jej daszek już w pełni gotowy.Niestety ale to było tylko pokrycie. Konstrukcja + deskowanie + papa = to muszę sprawdzić bo nie pamiętam, ale gdzieś około 12.000. Trzeba przyznać, że ten dom jest bardzo funkcjonalny i przestronny.Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgorzata Piaseczno 02.06.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Witam, Mamy pytanie: czy ktoś miał do czynienia z projektem dom pod orzechem z Archonu. Będę wdzięczna za info. Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 27.08.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam. Bardzo podoba mi się projekt domu pod Orzechem z Archonu W związku z tym zwracam się z prośbą do wszystkich szczęsliwych posiadaczy tego wspaniałego domu o podzielenie się wrażeniami i wiedzą zdobytą podczas budowy.Interesują mnie koszty,oraz możliwości zmian.Będe wdzięczna za zdjęcia z placów budowy oraz wszelkie spostrzeżenia .Pozdrawiam i dziękujeNie będę ukrywać że waham się między Domem pod Orzechem a Domem pod Pistacją.I chciałabym wybrać jeden z tych projektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts