Mirabelkawawa 07.09.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Polecam stolarza z Białegostoku. Obecnie zainwestował w rozbudowę zakładu i podejmie się dodatkowych realizacji kuchni.Solidny wykonawca, godny polecenia fachowiec.Chętnym udzielę bliższych informacji [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirabelkawawa 08.09.2009 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Zapomniałam dodać, że stolarz sporo zleceń ma w Warszawie i nie ma problemu z dojazdem. Posiadam fotki z jego realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 08.09.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Zapomniałam dodać, że stolarz sporo zleceń ma w Warszawie i nie ma problemu z dojazdem. Posiadam fotki z jego realizacji. A to pewnie Ty jesteś tym stolarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirabelkawawa 08.09.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Zapomniałam dodać, że stolarz sporo zleceń ma w Warszawie i nie ma problemu z dojazdem. Posiadam fotki z jego realizacji. A to pewnie Ty jesteś tym stolarzem tak tak, od rana prześladują mnie ludzie z bujną wyobraźnią i mitomanią. Co za dzień ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 08.09.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 A gdzie masz swoj zaklad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirabelkawawa 08.09.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 stolarz jest z Białegostoku, zakład także znajduje się w Białymstoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts