Turretin 08.09.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witam Chcę zlecić wykonanie odnowienia gzymsów i wnęk okiennych w domu. Same gzymsy są styropianowe, a ich kształt w przekroju jest zbliżony do podwójnej litery "S". Renowacja jest konieczna ponieważ ekipa montująca te gzymsy popełniła "błąd w sztuce" polegający na tym, że nie zagruntowali przed pomalowaniem farbą i farba popękała. Teraz wygląda to bardzo nieestetycznie... Sama robocizna miałaby polegać na nałożeniu odpowiedniej masy szpachlowej na gzymsy, zeszlifowaniu jej do uzyskania gładkości, usunięciu resztek folii z okien, położeniu akrylu wzdłuż profili okiennych (łączenie z wnęką okienną), dwukrotnym pomalowaniu całości farbą emulsyjną. Wszystkich gzymsów (łącznie z wnękami okiennymi) jest w domu ponad 100 metrów bieżących. Bardzo zależy mi na ustaleniu ceny takiej usługi, licząc za 1mb.Jest to praca dość nietypowa i dlatego ciężko jest mi się dowiedzieć z jakimi kosztami mam się liczyć.Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turretin 10.09.2009 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ponawiam swą prośbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts