Semafori 04.09.2014 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Ja mam emaliowaną szybko się schładza i można ją drapać a kolor nie schodzi jak ją doczyszcze to wygląda jak nowa a żeliwo trzyma o wiele dłużej ciepło i niezbyt estetycznie wygląda. Mama ma już taką z dwoma rusztami fajna sprawa bo podczas gotowania można sobie połowę już posprzątać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 28.12.2015 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 mam stalową firmy Nardi, satynowa, już chyba ponad 10 lat i czyścic można sama wodą lub czymkolwiek i zawsze jest jak nowa... jedyny minus to że przy energicznym szybkim czyszczeniu uderzam nieco boleśnie ręką o bolce podające gaz do palników.. no i zdejmowany ruszt - po prostu czyszczę go jak najrzadziej: nie wiem jak to robić, nieporęczne to a i tak na nim nie widać brudu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 28.12.2015 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?151803-P%C5%82yta-gazowa-SOLGAZ-GPC link nie działa... czyżby wątek usunięto na prośbę solgazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts