Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kupowanie mebli w internecie?

INN

Czy zdecydowałbyś się na zakup mebli w sklepie internetowym  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zdecydowałbyś się na zakup mebli w sklepie internetowym

Recommended Posts

Witam wszystkich

Chciałem zapytać czy ktoś z Was kupował w internecie meble,pytam bo jestem zainteresowana zakupem takich z jednego sklepu ale nie jestem pewna czego tu się spodziewać, w sumie może ktoś już coś zamawiał, jak to wygląda z jakością, ceny są dobre w porównaniu z salonem który jest w moim mieście.

jak możecie podajcie gdzie najlepiej zrobić takie zakupy i jakie są wasze opinie na ten temat bo na tej podstawie chcę się zdecydować

pozdrawiam

Aśka

ja kupiłabym tylko wtedy, gdyby dany mebel moglabym obejrzeć gdzies na żywo.

Juz parę razy zamówiliśmy coś przez internet, a po przyjściu okazywało się, ze to kompletnie nie to. Ale to dotyczyło miski w-c, okapu i paru inncyh drobiazgów. Zdjęcie niestety nie odda wszystkich szczegółow, poza tym można je zrobic tak, ze dana rzecz wydaje się atrakcyjniejsza/lepsza gatunkowo niż w rzeczywistości.

2 razy kupowałam meble na indywidualne zamówienie. Wszystko łatwione drogą mailową (ja wysyłam projekty/zdjęcia tego co bym chciała, dostaje wycene, zgadzam się na nią lub nie, zamawiam i czekam :D) Zamówiłam tak stół, stolik kawowy i zabudowę pod tv (biały wysoki połysk) Z jakości wykonania jestem super zadowolona, niestety jedna paczkę uszkodziła mi firma przewozowa :(

Polecam firmę Ako Meble Wnętrza z Krakowa :)

Kupiłam okap przez internet(model i marka ten sam co w dużej sieci sklepów rtv agd) Wyszło taniej nawet uwzględniając przesyłkę, był ok i gwarancja 2 lata. Jednak kupione w ten sam sposób fotele (inny sklep) wraz z podnóżkami totalna porażka(brak śrub i oczekiwanie na dosłanie 2 miesiące po 5 interwencjach) Mąż do tej pory mi wypomina a minęło pół roku :roll:

kurcze, właśnie tego się boje ze czegoś będzie brakować,wiem że nie jest to w każdym przypadku ale się zdarza. Mój znajomy ostatnio zamówił narożnik w sklepie Kelman i jest zadowolony, dostał go po 4 tygodniach i było ok. W sumie od nich chce zakupić bo mają dobre opinie. Może ktoś z was kupował u nich?

prawie wszystko kupuje w necie ...

bidet,pralka , suszarka, okap, mikrofala, piekarnik, płyta, zmywarka, lodówka, czajnik, toster, żyrandole (jeden co prawda oddałam bo mi się nie spodobał na żywo.. raczej w kolor nie trfiłam). NIC WCZEŚNIEJ NIE WIDZIAŁAM NA ŻYWO. Narożnik też ze sklepu internetowego, ale wcześniej go widziałam na żywo (ale nawet gdybym go nie widziała też bym zaryzykowała)Zawsze przecież można zwrócić dany towar bodajże w ciagu 10 dni roboczych bez żadnych wyjaśnień :) wiadomo tylko koszta są...

komody, stoły robie u stolarza bo taniej :wink:

• 2 weeks później...