emilia_k 08.09.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witam, Mam pytanie. Chcę zamontować suszarkę podwieszaną na suficie. I wszystko byłoby w porządku, gdyby nie problem z częścią, na której zahaczamy sznurki. Standardowo jest ona montowana na prostopadłej ścianie względem wiszących prętów. U mnie niestety po jednej stronie jest duże okno, a po drugiej drzwi... zastanawiam się więc, czy można tę część zamontować na ścianie równoległej do wiszących prętów, np gdzieś obok? mam nadzieję, że ktoś zrozumiał kobiece tłumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 08.09.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witamy Emilio z poważnym problemem . To jest tylko kwestia tego jak jest rozwiązane prowadzenie sznurków w suszarce. Z reguły są to jakieś kółeczka ze stałą osią. Jak będziesz ciągnąć prostopadle do ich osi obrotu to będą się pewnie pod ciężarem blokować. Możesz chyba jednak ciągnąć suszarkę w górę i opuszczać tak jak przewidział producent czyli u Ciebie wzdłuż okna a jak już będzie na właściwej wysokości zahaczyć gdziekolwiek, również na ścianie obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.09.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 może ten link Ci pomoże http://forum.muratordom.pl/suszarka-na-suficie-karton-gips,t144346.htm?highlight=suszarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilia_k 08.09.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 No dzięki serdeczne, Rozjaśnileś mi sytuacje Drogi Forumowiczu Chciałam się upewnić, co by zabłyszczeć profesjonalizmem przed swoim męzczyzna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 08.09.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 No dzięki serdeczne, Rozjaśnileś mi sytuacje Drogi Forumowiczu Chciałam się upewnić, co by zabłyszczeć profesjonalizmem przed swoim męzczyzna. Pozdrawiam Nie ma za co (jeżeli to do mnie ). Facet na kobietę błyszczącą profesjonalizmem zwykle reaguje nerwowością. To ON ma być ten najmądrzejszy, nawet jeżeli jest inaczej. Lepiej udawaj że nic nie wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts