melek_65 08.09.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Czy jesteście zadowoleni z tych kominów ? Rozglądałem się za innymi systemami , ale ten cnowo wychodzi konkurencyjny . Gdzie oprócz hurtowni Plewy w Pokrzywnie można kupić np. taniej ich produkty w Poznaniu i okolicach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 08.09.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witam, my mamy już (postawiony w połowie) jeden komin Plewy, faktycznie cenowo wypada korzystniej niż np Schiedel, choć ... poszczególne elementy, a więc zarówno pustaki jak i wkłady nie są idealnie proste, więc stawianie sprawiło troszeczkę kłopotu, ale byc może dlatego, że stawiamy sami i nie mamy doświadczenia. Komin zamawialiśmy w firmie Kospol w Swarzędzu i jestesmy zadowoleni z obsługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melek_65 21.10.2009 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Tak mało osób stawia kominy systemowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
player_pl 21.10.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Ja mam dwa kominy Plewy - UNI-FE i UNI-FU. Murarze chwalili je i nie narzekali, wszystkie elementy ładnie do siebie pasowały.Na allegro są oferty, możesz sprawdzić czy ceny cię satysfakcjonują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melek_65 23.10.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Patrzyłem na Allegro , ale jakoś nie widziałem ofert w Wielkopolsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
player_pl 23.10.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Sprawdź poza swoim województwem, na pewno wysyłają kurierem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 23.10.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Patrzyłem na Allegro , ale jakoś nie widziałem ofert w Wielkopolsce. Polecam firmę Kospol ze Swarzędza. Handlują Plewą, współpracę z nimi bardzo sobie chwalimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 23.10.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 ja kupowalem w Pokrzywnie i moim zdaniem obsluga ok nei ma problemu z pytaniami a takze sa stawialem i mialem pare pytan a murowalo sie ok wszystko ladnie pasowalo do siebie i nei bylo problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 23.10.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 ja kupowalem w Pokrzywnie i moim zdaniem obsluga ok nei ma problemu z pytaniami a takze sa stawialem i mialem pare pytan a murowalo sie ok wszystko ladnie pasowalo do siebie i nei bylo problemu Potwierdzam, że dzwoniąc do Pokrzywna z jakimikolwiek problemami, chętnie pomagali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts