Egon 08.09.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Czy może ktoś z forumowiczów poświęcił 24 PLN brutto + 11 PLN na koszty wysyłki (bandycko dużo, chyba posyłają to przez UPS lub DHL ) na któryś z filmów instruktażowych oferowanych przez Xellę na DVD? Warto to kupić, czy może nie zawracać sobie głowy? Interesuje mnie "Budowanie z Silki", ale chętnie przeczytam także opinie posiadaczy innych "odcinków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 08.09.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Wszystko masz za free, wystarczy wpisac w google : Filmy instruktażowe Xelli ( jak temat twojego postu) i następnie wybrac ( kliknąć )na górze: Wideo To samo z silki, wpiszw wyszukiwarce : Budowanie z Silki ,enter i w nowej stronie kliknij - wideo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 08.09.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Wszystko masz za free, wystarczy wpisac w google : Filmy instruktażowe Xelli ( jak temat twojego postu) i następnie wybrac ( kliknąć )na górze: Wideo To samo z silki, wpiszw wyszukiwarce : Budowanie z Silki ,enter i w nowej stronie kliknij - wideo . Są tylko zwiastuny, które (i to w większej liczbie) mogę sobie też obejrzeć na stronie Xelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcinn73 08.09.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Wszystko masz za free, wystarczy wpisac w google : Filmy instruktażowe Xelli ( jak temat twojego postu) i następnie wybrac ( kliknąć )na górze: Wideo To samo z silki, wpiszw wyszukiwarce : Budowanie z Silki ,enter i w nowej stronie kliknij - wideo . Są tylko zwiastuny, które (i to w większej liczbie) mogę sobie też obejrzeć na stronie Xelli Chciałbyś zgłębić tajniki, aby być lepszym od swoich wykonawców czy sam chcesz zostać wykonawcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 08.09.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Chciałbyś zgłębić tajniki, aby być lepszym od swoich wykonawców czy sam chcesz zostać wykonawcą? Chciałbym zgłębić tajniki, aby wykonawcy nie zrobili mnie w balona. Tylko tyle i aż tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 08.09.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Aaaa... kiedyś miałem i obejrzałem, ale mnie nie powaliło. Lepiej nie oglądaj, bo tam tacy schludni panowie w firmowych kombinezonach murują i nawet im zaprawa nie skapnie. Potem dostaniesz zapaści na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts