Jerry304 09.09.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Pomalowałem tynk cem -wap farbą lateksową matową, a efekt jest jak po olejnej (tikkurila). Czy latexy innych firm też tak mają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 podobno nie Benjamin i nie Para.Tikurilla niestety potrafi się troche świecić (ta matowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 09.09.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 popraw jeśli się mylę - ale przy lateksie nie ma matu ale jedwabisty (czy jakoś tak...) i stąd pewnie nieporozumienie Jam mam Kabe i tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry304 09.09.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Tikkurila ma mat ,tak sobie myślę ,że tynk cem-wap jeszcze potęguje ten połysk.Pamiętacie lamperie(malowane olejną) - efekt podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 09.09.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Beckers też ma lekki satynowy połysk, ale to zależy od koloru. Na beżach go tak nie widać a już na czerwnieni tak. Moim zdaniem to zaleta (zakochałam sie w takiej połyskującej, czerwonej ścianie ) - moi znajomi wszyscy myśleli, że mamy nie farbę a powleczoną czymś specjalnym ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 09.09.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Jednak zdecydowanie to olejnej struktury nie przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts