Monika Hosse 09.09.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Witam Państwa. W styczniu ubiegłego roku kupilam okna z montażem od jednego z najbardziej chwalonych na tym forum producentów i chyba najbardziej polecanego sprzedawcy.Niestety jakies trzy tygodnie temu uszkodziłam mechanizm jednego z okien,skutkiem czego nie można go ani na centymetr otworzyć.Okno jest w kuchni,więc to dość istotny problem!Inne okna równiez funkcjonują z pewnymi problemami/jak mi powiedziano to kwestia regulacji/ Niestety od tego czasu pomimo natychmiastowego zgłoszenia problemu i około 10 telefonów mój problem nie został naprawiony!Panowie zwodzą mnie na najdziwniejsze sposoby,a jeden znich wrecz powiedział że w tej chwili nie mają czasu na takie głupstwa!!! Być może ta informacja ich zmobilizuje:) Jesli nie prosiłabym o namiary od jakiegoś fachowca zajmującego sie nie tylko sprzedaża,ale również naprawą okien. Z góry dziękuję [ od moderatora: temat zamknięty - zdublowany http://forum.muratordom.pl/post3618463.htm#3618463 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Panowie okniarze mają teraz szczyt sezonu. Za dwa- trzy miesiące nie będą mieli pracy. Rozumiem, że Cię to irytuje, że nie mają czasu, ale postaraj się ich zrozumieć. W końcu żeby przyjechac do Ciebie zapewne przełożą montaż u innego inwestora :) A tego nikt nie lubi :) Daj im szansę i trochę czasu I napisz gdzie szukasz kogoś do naprawy - będzie łatwiej coś doradzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts