Gość 15.12.2003 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Dałem zaliczkę na wykonanie pewnych prac na bodowie (700zł). Po ich wykonaniu rozliczyłem się z ekipą i zapomniałem odjąć od końcowego rozliczenia kwoty zaliczki Wykonawca bez mrugnięcia okiem wziął pieniądze. Dzwoniłem do gościa zaraz po tym jak odeszli ale miał wyłączoną komórkę. Udało mi się skontaktować z nim na następny dzień - obiecał, że odda. Oczywiście pieniędzy nie oddał do dziś. Za wykonaną pracę nie mam rachunku. Czy jest jakiś sposób aby odzyskać te pieniądze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OKuba 15.12.2003 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Jesli nie ma swiadkow tego zajscia to sadze ze pozostaje uznac pieniazki za stracone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Metal 16.12.2003 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Jeżeli solidny z niego fachowiec (bo człowiek to raczej nie), to poleć go znajomemu i odejmijcie 700 zł od jego wynagrodzenia, za robotę u znajomego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbyszekW 19.12.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 Jeśli jest lokalny nękaj go aż do skutku. Nie będzie chciał robić brzydkiego szumu wokół swojej osoby. Na zamiejscowego nie mam pomysłu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.12.2003 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 No cóż, jeśli uważasz że pomimo wrednego charakteru facet pracował dobrze.. to weź go jeszcze do jakiejś innej roboty i wtedy sobie odbijesz te 700zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts