Żelka 06.11.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ja tam mowie, nazywaj mnie jak kcesz, tylko mnie szanuj. No i mam łatwiej, bo dla mnie On jest Życiem, a Życia nie musze udowadniać. p.s jak obiad przypalę to przez Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.11.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 p.s jak obiad przypalę to przez Was. Nastaw wodę. Może się nie przypali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 06.11.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 p.s jak obiad przypalę to przez Was. Nastaw wodę. Może się nie przypali. ...kończta temat to może się wreszcie wezmnę za jakąś robotę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.11.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Robota nie zajac..., nic w przyrodzie nie znika..., a dla Was warto wode przypalic... Trzymajcie sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 dyskusja jest momentami dość głęboka (jak szambo ), ale co to wszystko ma wspólnego z zajęciami religii w przedszkolu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.11.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 dyskusja jest momentami dość głęboka (jak szambo ), ale co to wszystko ma wspólnego z zajęciami religii w przedszkolu ? Co za zdziwienie? A my są mondrzejsze od pszeczkolaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 dyskusja jest momentami dość głęboka (jak szambo ), ale co to wszystko ma wspólnego z zajęciami religii w przedszkolu ? Co za zdziwienie? A my są mondrzejsze od pszeczkolaków? nie mnie oceniać czyjąkolwiek mądrość, ale może załózcie wątek - jak dokopać katolikowi, jak dopieprzyć ateiście i tam się opluwajcie co ? tez se przyjdę popluć,ale tutaj chciałabym wysłuchac opinii rodziców, którzy bardziej lub mniej radzą sobie z ta kwestią. Mój sześciolatek powieedział - nie pójdę tam,czy to powszechne jest wśród dzieci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 06.11.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 malka nam już pomału przechodzi.... nie dolewaj oliwy do ognia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.11.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Mój sześciolatek powieedział - nie pójdę tam,czy to powszechne jest wśród dzieci ? JA bym chciała żeby moja 5 latka tak powiedziała - przyjamniej widac, ze Twój nie polega w 100% na tym co mówi pani w przedszkolu. U mojego dziecka powiedzieli ze się chodzi na religię (i chodzą dzieci z grupy) tez i córka choć ciagle jej powtarzam że nie musi - to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 06.11.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 dyskusja jest momentami dość głęboka (jak szambo ), ale co to wszystko ma wspólnego z zajęciami religii w przedszkolu ? Forum nie znasz? Gdyby każdy się tematu trzymał, to dyskusja zamiast być głęboką, byłaby głęboko na 53 miejscu w Hyde Parku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.11.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 A temu to już całkiem ... ... Homilia wygłoszona przez biskupa Frankowskiego w Dzień Zaduszny nie pozostawia złudzeń. Biskup kremację zwłok postawił w jednym rzędzie z eutanazją, porównał do praktyk stosowanych w hitlerowskich obozach zagłady. ... http://www.sztafeta.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1367:biskup-skrytykowa-praat-si-wycofuje&catid=83:tarnobrzeg&Itemid=200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.11.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 A Ty wciaz tancujesz. W przedszkolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 06.11.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 No tak....... Urna nie zajmuje dużo miejsca , a prowadzone sa podobno prace nad zmianą ustawy o miejscach pochówku i okaże się ,że urnę będzie można postawić sobie na kominku Ile to kasy przejdzie koło nosa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Mój sześciolatek powieedział - nie pójdę tam,czy to powszechne jest wśród dzieci ? JA bym chciała żeby moja 5 latka tak powiedziała - przyjamniej widac, ze Twój nie polega w 100% na tym co mówi pani w przedszkolu. U mojego dziecka powiedzieli ze się chodzi na religię (i chodzą dzieci z grupy) tez i córka choć ciagle jej powtarzam że nie musi - to chodzi. W ubiegłym roku dziecie chodziło, chciał to chodził, do czau , aż usłyszał , że jest złym dzieckiem i pójdzie do piekła, bo je mieso w środę popielcową (nie chcecie wiedzieć co pani usłyszała ode mnie ). W tym roku stanął twardo nie i koniec - powiedziałam ok, nie musisz. Młode jest wtedy odtransportowane do grupy maluchów, bierze książkę i w kąciku sobie czyta. Wszyscy zadowoleni Ale czy tylko on tak ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.11.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Malka, bardzo dobrze zrobilas. Pieklem straszyc dziecko, co to za czlowiek? I w taki wlasnie sposob wpaja sie czlowiekowi niechec do Boga. To dopiero jest grzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.11.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Malka, bardzo dobrze zrobilas. Pieklem straszyc dziecko, co to za czlowiek? I w taki wlasnie sposob wpaja sie czlowiekowi niechec do Boga. To dopiero jest grzech. Niestety, metody wychowawcze niewiele odbiegły od średniowiecza, a przecież żył ks. Twardowski... i ks. prof. J. Tischner... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Dzięki ,Żelka za te słowa,bo większość się w głowę puka i mówi,że to głupota,pozwalać dzieciakowi decydowaćw tej kwestii no i że pani miała racje - bo przecież pójdzie jak postu nie bedzie przestrzegał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.11.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Dzięki ,Żelka za te słowa,bo większość się w głowę puka i mówi,że to głupota,pozwalać dzieciakowi decydowaćw tej kwestii no i że pani miała racje - bo przecież pójdzie jak postu nie bedzie przestrzegał Mnie nawet PIĘĆDZIESIĄT lat temu (w kościele!!!) uczono, że dzieci do 7 lat posty nie obowiązują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Dzięki ,Żelka za te słowa,bo większość się w głowę puka i mówi,że to głupota,pozwalać dzieciakowi decydowaćw tej kwestii no i że pani miała racje - bo przecież pójdzie jak postu nie bedzie przestrzegał Mnie nawet PIĘĆDZIESIĄT lat temu (w kościele!!!) uczono, że dzieci do 7 lat posty nie obowiązują. a mnie,że do pierwszej komunii cóż wszystko się zmienia,pewnie wola boska też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 07.11.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 ........ no i że pani miała racje - bo przecież pójdzie jak postu nie bedzie przestrzegał Cóż, widać pani odpowiada na zapotrzebowanie społeczne. Albo może już większość przeszła przez jej ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts