zygzak 09.09.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Wybieram agd do kuchni i pojawił się problem - zestawienie kuchenki z mikrofalą tak, żeby w słupku wyglądały sensownie, w sensie "spójnie stylistycznie" Z samych zdjęć urządzeń w sklepach internetowych trudno coś wywnioskować, a strony producentów z reguły podają tylko bieżące modele, te sprzed roku już dla nich nie istnieją. Zaproponujcie proszę jakieś zestawy, które macie lub wiecie że pasują... Nie mam faworyta jeśli chodzi o producenta, ale nie interesują mnie takie za 10tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 09.09.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Ha! Wielu z nas tu przechodziło takie dylematy. Ja wybrałam Tekę : piekarnik taki: http://www.teka.com/html/cat/prod.php?producto=PR-0001890&categoria=CA-0000001&idioma=pl&backto=Piekarniki&nameProd=HA%20870&nameCat=Piekarniki a mikrofalę taką: http://www.teka.com/html/cat/prod.php?producto=PR-0001245&categoria=CA-0000002&idioma=pl&backto=Kuchenki%20mikrofalowe&nameProd=MW%2032%20BIT&nameCat=Kuchenki%20mikrofalowe Niestety nie mogę wkleić zdjęcia, jak wyglądają w słupku, bo jeszcze nie mam kuchni. Też jestem baaaardzo ciekawa i nie mogę się już doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 09.09.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 SamsungKuchenka z dzieloną komorą, można równocześnie piec 2 potrawy.PzdrJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygzak 09.09.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Samsung Kuchenka z dzieloną komorą, można równocześnie piec 2 potrawy. Pzdr J Nie da rady, meble już zamówione. Musi być pełnowymiarowy piekarnik i mikrofala z tych niższych, 36 - 38 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 09.09.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Oczywiście jest to pełnowymiarowy piekarnik z funkcją 1/2 komory. Mikrofala - zewnętrzna maskownica ma h = 38 cm... a zatem Pzdr J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygzak 09.09.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 a mikrofalę taką: No właśnie zapomniałem o tym napisać - musi być wysokość 36 -38. Ta ma 45. Kuchenka mogłaby być taka: http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=300814 ale już mam wątpliwości czy pasuje do tego piekarnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygzak 09.09.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Oczywiście jest to pełnowymiarowy piekarnik z funkcją 1/2 komory. Mikrofala - zewnętrzna maskownica ma h = 38 cm... a zatem Pzdr J Musiałbym to zobaczyć. Jakiś model albo link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 09.09.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 No tak, ja zostałam uczulona przez sprzedawcę kuchni, że zanim zamówi meble, muszę wybrać wysokość mikrofalówki. Dlatego decyzję podejmowałam dość wcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elzbietkask 09.09.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 No tak, ja zostałam uczulona przez sprzedawcę kuchni, że zanim zamówi meble, muszę wybrać wysokość mikrofalówki. Dlatego decyzję podejmowałam dość wcześnie. my co proawda zamawialismy wzystko u jednego sprzedawcy, tzn meble i sprzęt, ale właśnie tak jak pisze saraha - to meble mają byc dopasowywane do sprzetu a nie odwrotnie no ale zeby piekarnik i mikrofala pasowały do siebie, najlepiej wziac z jednej firmy i linii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popey111 09.09.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Wybór jest duży:) bosch, siemens, teka, samsung, gorenje. electrolux, aeg-electolux , whirlpool. Mi podobają się komplety z whirlpoola i samsunga ze względu na wygląd i dobry stosunek jakość-cena -możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
formalina 09.09.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Polecałabym komplety Siemensa, sama mam taki zestaw i jestem z niego bardzo zadowolona... cenowo bardzo zróżnicowanie, akurat mój zestaw ceną nie zabija, choć można też skompletować dość drogą parę piekarnik-mikrofalówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 09.09.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Mikrofala SAMSUNG model :FG87KSTDziała ponad 2 lata.PzdrJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygzak 09.09.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Wybór jest duży:) bosch, siemens, teka, samsung, gorenje. electrolux, aeg-electolux , whirlpool. Mi podobają się komplety z whirlpoola i samsunga ze względu na wygląd i dobry stosunek jakość-cena -możliwości. Wszystko ok, ja znam te marki, chodzi konkretnie o zestawienie modeli kuchenki i piekarnika, ktore do siebie pasuja. Czesto sa w podobnych modelach drobne roznice w wygladzie, takie niuanse np. inny uchwyt, pokretlo, wyswietlacz, szklo - ale na zdjeciach tego nie widac. Np. ten piekarnik z tą kuchenką beda pasowac? czy szerokosc tej stalowej obwodki w obu jest taka sama i one sie ladnie zejdą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygzak 09.09.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Mikrofala SAMSUNG model : FG87KST Działa ponad 2 lata. Pzdr J Za niska, ma byc ok 37cm Ale ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygzak 09.09.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 my co proawda zamawialismy wzystko u jednego sprzedawcy, tzn meble i sprzęt, ale właśnie tak jak pisze saraha - to meble mają byc dopasowywane do sprzetu a nie odwrotnie Masz troche racji. Niemniej z wyborem samych mebli byl taki kociokwik, ze uznalem ze sprzetu jest tyle ze cos sie zawsze dopasuje. A od czego w koncu jest forum muratora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popey111 09.09.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Mikrofala SAMSUNG model : FG87KST Działa ponad 2 lata. Pzdr J Za niska, ma byc ok 37cm Ale ładna Czemu za niska? http://www.samsung.com/pl/system/consumer/product/2008/06/03/fg87kstxeo/dimension1_update3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
formalina 09.09.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Np. ten piekarnik z tą kuchenką beda pasowac? czy szerokosc tej stalowej obwodki w obu jest taka sama i one sie ladnie zejdą? Mam mikrofalówkę z tej serii (tyle, że stalowy kolor obudowy - ta wklejona przez Ciebie to chyba wersja biała) i bardzo podobny piekarnik (tj. http://www.ceneo.pl/2295573 ) - obwódki schodzą się ładnie (u mnie też to było jednym z kryteriów wyboru pod względem estetyki ), pasują do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DxHxS 10.09.2009 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 A nie lepiej będzie kupic dwa w jednym?? http://www.megamedia.pl/piekarniki-z-mikrofala-z Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygzak 10.09.2009 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Mikrofala SAMSUNG model : FG87KST Działa ponad 2 lata. Pzdr J Za niska, ma byc ok 37cm Ale ładna Czemu za niska? http://www.samsung.com/pl/system/consumer/product/2008/06/03/fg87kstxeo/dimension1_update3.jpg Aaa, to na ceneo jest błąd Jaki piekarnik do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 10.09.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ze względu na kształ ramki mikrofalówki ja wybrałem piekarnik :SAMSUNG BT63TDST....ale są inne modele z ramką.PzdrJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts