mery26 14.09.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Obecnie odbieram cyfrową TV naziemną (co prawda tylko fonię bo zabrakło mpeg4) na klasycznej antenie TV fajnie tak sobie pooglądać. Jest napisane, że odbieram a nie oglądam. Poza tym skuteczniejszy jest (dla posiadaczy gniazd CI moduł dekodujący z systemu MPEG-4 na MPEG-2 DVB-T robiony przez RWT - NEOTION NP4. A tu lista współpracujących TV: http://rwt.pl/public/dokumenty/ListaTVdlaNP4.pdf Istotne jest - o czym pisałem - odpowiednie dobranie sprzętu aby nie pakować się w niepotrzebne koszty (zewnętrzny tuner cyfrowy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.09.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Obecnie odbieram cyfrową TV naziemną (co prawda tylko fonię bo zabrakło mpeg4) na klasycznej antenie TV fajnie tak sobie pooglądać. Jest napisane, że odbieram a nie oglądam. Poza tym skuteczniejszy jest (dla posiadaczy gniazd CI moduł dekodujący z systemu MPEG-4 na MPEG-2 DVB-T robiony przez RWT - NEOTION NP4. A tu lista współpracujących TV: http://rwt.pl/public/dokumenty/ListaTVdlaNP4.pdf Istotne jest - o czym pisałem - odpowiednie dobranie sprzętu aby nie pakować się w niepotrzebne koszty (zewnętrzny tuner cyfrowy). To jakaś tajemna wiedza.Skoro wszystko kręci w około testów(a takie są początki) to co mi po sprzęcie bogatym w systemy i urządzenia do odbioru NTC jak i tak jeszcze nie ma konkretnego usługodawcy w sieci. Wszystko masz a tylko słuchasz .bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 14.09.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Wiedza nie jest tajemna-problem tkwi w oprogramowaniu TV umożliwiającym współpracę z kartami CI. Neotion współpracuje z większością TV ale nie z wszystkimi.nie pisałem że wszystko mam-pisałem że brak mpeg 4. Testy trwają ok. roku. Jest pewnym że kodowanie będzie w mpeg 4. Tym samym zaplecze sprzętowe można wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 14.09.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Premiership, Primeradivision to rozumiem ....... ale nie oglądanie naszych kopaczy. Tym niemniej każdy ogląda co chce. a ja współczuję Wam wszystkim oglądającym kopaczy, skakaczy, jeżdżaczy F1 lub innych graczy Ich rozumiem - oni to robią dla kasy, ale żeby oglądać to za darmochę (w sensie że mi za oglądanie tego nie płacą) ? Albo jeszcze płacić za to? no sorry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 15.09.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 nie wpsółczujcie bo naprawde nie ma czego. Niektórzy z nas to kochają baaaaa nawet starają sie robić coś w kierunku zmiany tego fatalnego stanu rzeczy. Z drugiej strony jakie to piekne kibicowac tylko tym najlepszym, tylko tym którzy wygrywają. Pewnie teraz wszyscy kochają siatkarzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosciu01 15.09.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 a ja współczuję Wam wszystkim oglądającym kopaczy, skakaczy, jeżdżaczy F1 lub innych graczy Ich rozumiem - oni to robią dla kasy, ale żeby oglądać to za darmochę (w sensie że mi za oglądanie tego nie płacą) ? Albo jeszcze płacić za to? no sorry.... w każdym z tych przypadkow kupujesz garść emocji! Możesz je znaleść też zupełni gdzeindziej np. bungee, albo ... szydełkowanie P.S. nie należę do namiętnych oglądaczy czegokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts