Leming 09.09.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 WitajcieMam prośbę. Chodzi o siatkę zbrojeniową do jastrychu. Jastrych grubość około 8 cm w porywach do 10 . Ogrzewanie podłogowe Czy siatkę dawać nad rurkami czy pod? JEżeli pod to jak zrobic otulenie jej jastrychem skoro będzie leżała na folii. JEżeli dam podkładki to i tak je powciskaja jak będa łazili z miksokretem. Z góry dzieki Pozdrawiam Leming Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinok 09.09.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Użyj włókien polipropylenowych zamiast siatki.Jest to zbrojenie rozproszone, siatka zatrzymuje pęknięcie skurczowe dopiero jak do niej dotrze, włókna są w całej objętości jastrychu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 09.09.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Nad rurkami, jak masz podłogowe rozłożone przyjezdża ekipa od wylewyk i kładzie ci siatke......potem wylewa beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sql 09.09.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Nad rurkami, jak masz podłogowe rozłożone przyjezdża ekipa od wylewyk i kładzie ci siatke......potem wylewa beton. tudzień najpierw trochę wylewają, potem kładą siatkę, a potem wylewają resztę - wtedy siatka nie dotyka bezpośrednio do rur od podłogówki. oprócz tego ja dawałem jeszcze w garażu - tak bo, "strzeżonego Pan Bóg strzeże". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 10.09.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ja na parterze i garażu dałem siatke i włókna Cena mi się znieniła o koszt siatki ,tj. 240 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 10.09.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ja na parterze i garażu dałem siatke i włókna Cena mi się znieniła o koszt siatki ,tj. 240 zł. Ja zrobiłem tak samo jak ty. Wszędzie mam siatkę i włókna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leming 14.09.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Wielkie dzięki Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts