Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poszukuję ekipy na stan surowy, Warszawa

Recommended Posts

• 11 months później...

Poszukuję firmy (faktura VAT) na wykonanie sso, więźby, dachu i elewacji. Oferty mogą być na poszczególne etapy. Najchętniej kompleksowo. Zapewniam logistykę, dostawy materiałów na czas i zamykane pomieszczenie na budowie. Lokalizacja: okolice Błonia, start w połowie października. Budynek musi być zadaszony przed zimą. Powierzchnia całkowita 200 mkw z garażem, dach czterospadowy z lukarnami. Szczegóły dla zainteresowanych na maila.

Wymagania:

firma musi być własnością osoby przyjmującej zlecenie, mówiąc wprost - faktura od wujka/kolegi odpada

doświadczenie budowlane (mam bezwzględny stosunek do błędów i niewiedzy)

muszę mieć możliwość zwiedzenia co najmniej 2 poprzednich budów

błędy skutkujące rozbiórkami wykonawca naprawia na własny koszt

własny sprzęt (wymagam m.in. stosowania wibratorów pogrążalnych i wibrołat, mogą być z wypożyczalni ale przywozi, odwozi i płaci za wypożyczenie wykonawca)

ściany z betonu komórkowego na zaprawę klejową, każda warstwa szlifowana,

mile widziany certyfikat Ytong,

sprawna, zupełnie niepijąca ekipa min. 4 osoby posiadająca własnego busa

porządek na budowie

wysoka estetyka wykonania

nie "skaczę" do sklepu

Co oferuję:

umowę

dobrą stawkę

terminowe płatności

bonus za wykonanie prac przed terminem

szkolenie z wykonywania fundamentów płytowych Legalett

pracę przy budowie nowoczesnych domów energooszczędnych

bezpieczeństwo (posiadam ubezpieczenie OC od szkód wyrządzonych w działalności gospodarczej do 10 mln zł, wykonawca w trakcie wykonywania umowy ze mną jest również nim objęty)

Jak widać mam wysokie wymagania, ale nie czepiam się, mam duże doświadczenie budowlane i wiedzę, którą się chętnie dzielę. Możliwa stała współpraca. Nie jestem pośrednikiem a inwestorem. Finansowanie budowy jest zawsze dopięte przed rozpoczęciem prac. Chętnych zapraszam na PW