mlol 09.09.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Witam, jak w temacie, budowa na Wawrze. Pilne. Kontakt na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulynaaa 10.09.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Firma budowlanaKazimierz OlenderSprawna ekipa, szybka budowa. Możliwość obejrzenia niedawno powstałego budynku na Wawrze (ul. Sęczkowa). Budowa od fundamentu po dach.Kontakt: 504-996-726, 516-164-609 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_m6 11.09.2009 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Polecam swoją ekipę. Bardzo solidni Panowie. Telefon do kierownika Pan Stanisław Piotrowski 0 502 373 744 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwek2006 12.09.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Witam.Jestem zainteresowany wykonaniem stanu surowego.Jeśli temat jest aktualny,proszę o kontakt lub o przesłanie materiałów do wykonania wstępnej wyceny.Więcej info na temat mojej firmy na: http://www.bergs.plPozdrawiam.Sylwester Gałązkatel.0-502-136-396 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlol 08.09.2010 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Poszukuję firmy (faktura VAT) na wykonanie sso, więźby, dachu i elewacji. Oferty mogą być na poszczególne etapy. Najchętniej kompleksowo. Zapewniam logistykę, dostawy materiałów na czas i zamykane pomieszczenie na budowie. Lokalizacja: okolice Błonia, start w połowie października. Budynek musi być zadaszony przed zimą. Powierzchnia całkowita 200 mkw z garażem, dach czterospadowy z lukarnami. Szczegóły dla zainteresowanych na maila. Wymagania: firma musi być własnością osoby przyjmującej zlecenie, mówiąc wprost - faktura od wujka/kolegi odpadadoświadczenie budowlane (mam bezwzględny stosunek do błędów i niewiedzy)muszę mieć możliwość zwiedzenia co najmniej 2 poprzednich budów błędy skutkujące rozbiórkami wykonawca naprawia na własny kosztwłasny sprzęt (wymagam m.in. stosowania wibratorów pogrążalnych i wibrołat, mogą być z wypożyczalni ale przywozi, odwozi i płaci za wypożyczenie wykonawca)ściany z betonu komórkowego na zaprawę klejową, każda warstwa szlifowana, mile widziany certyfikat Ytong,sprawna, zupełnie niepijąca ekipa min. 4 osoby posiadająca własnego busaporządek na budowiewysoka estetyka wykonanianie "skaczę" do sklepu Co oferuję:umowędobrą stawkęterminowe płatnościbonus za wykonanie prac przed terminemszkolenie z wykonywania fundamentów płytowych Legalettpracę przy budowie nowoczesnych domów energooszczędnychbezpieczeństwo (posiadam ubezpieczenie OC od szkód wyrządzonych w działalności gospodarczej do 10 mln zł, wykonawca w trakcie wykonywania umowy ze mną jest również nim objęty) Jak widać mam wysokie wymagania, ale nie czepiam się, mam duże doświadczenie budowlane i wiedzę, którą się chętnie dzielę. Możliwa stała współpraca. Nie jestem pośrednikiem a inwestorem. Finansowanie budowy jest zawsze dopięte przed rozpoczęciem prac. Chętnych zapraszam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlol 08.09.2010 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Poszukuję firmy dekarskiej z referencjami do wykonania dachu w Legionowie. Dachówka cementowa. Pilne. Kontakt na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts