niktspecjalny 10.09.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Nie mam kasy na elewację i chyba w tym roku mieć jej nie będę.Czym można pomalować(kolor) porotherm z zewnątrz by nabrał trochę estetyki ale ,żeby to malowanie nie wpłynęło niekorzystnie na mocowanie późniejszej elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys_i_aga 10.09.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Pierwszy raz słyszę żeby ktoś malował porotherm ? Ciekawostka ! A w ogóle to da się pomalować ? Ale gratuluję oryginalny pomysł !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.09.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Pierwszy raz słyszę żeby ktoś malował porotherm ? Ciekawostka ! A w ogóle to da się pomalować ? Ale gratuluję oryginalny pomysł !!!!! Na razie tylko pytam bo jeżeli okaże się ,że to poroniony pomysł to z niego zrezygnuję. .Nie pytam czy słyszałaś/eś czy ktoś malował tylko czym można pomalować by nie zaszkodziło to potem elewacji.To nie pomysł tylko prośba czy taki manewr ma sens. Takie zdziwienie i tyle ! ?A szybę w oknie można pomalować?Można ale po co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 10.09.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Nie mam kasy na elewację i chyba w tym roku mieć jej nie będę.Czym można pomalować(kolor) porotherm z zewnątrz by nabrał trochę estetyki ale ,żeby to malowanie nie wpłynęło niekorzystnie na mocowanie późniejszej elewacji. Pomalowac możesz ale czy przez to nabieże estetyki to wątpie. Obok mnie ktos zrobił ocieplenie (z klejem i siatką) i poźniej to pomalowała jakąs farbą. Wygląda straszliwie. Lepiej poczekaj az będziesz miec $ na tynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.09.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Nie mam kasy na elewację i chyba w tym roku mieć jej nie będę.Czym można pomalować(kolor) porotherm z zewnątrz by nabrał trochę estetyki ale ,żeby to malowanie nie wpłynęło niekorzystnie na mocowanie późniejszej elewacji. Pomalowac możesz ale czy przez to nabieże estetyki to wątpie. Obok mnie ktos zrobił ocieplenie (z klejem i siatką) i poźniej to pomalowała jakąs farbą. Wygląda straszliwie. Lepiej poczekaj az będziesz miec $ na tynk. Robisz elewację i czekasz na pomysł z tynkiem czy ma być mineralny,silikatowy itd.Te szarości przed jego położeniem wyglądają estetyczniej niż mój wypłowiały od słońca(poplamiony cementem) porotherm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monti2008 10.09.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 niczym nie maluj Jak wygram dziś 18.000.000 w Lotto to ci dorzuce do elewacji :D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.09.2009 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 niczym nie maluj Jak wygram dziś 18.000.000 w Lotto to ci dorzuce do elewacji :D:D:D:D:D Jak ja to lubię.....serdeczne dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 10.09.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 z tym malowaniem to raczej jak nie masz co robić i masz zbędne pieniadze... serio serio. Lepiej chociaz trochę styropianu kup i na ściany przyklej.. PS. Jak Cię wypatrzy Mr. markowsski to dopiero wykład dostaniesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariuszż 10.09.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Nie mam kasy na elewację i chyba w tym roku mieć jej nie będę.Czym można pomalować(kolor) porotherm z zewnątrz by nabrał trochę estetyki ale ,żeby to malowanie nie wpłynęło niekorzystnie na mocowanie późniejszej elewacji. Możesz pomalować wapnem lub gruntem barwionym. Wapno pod tynk cementowo-wapienny, grunt pod wszystko. Sensu jednak nie ma to żadnego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts