maysee 10.09.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Jak w temacie. Jakie sa Wasze opinie. Czyja to wina, kto ponosi odpowiedzialnosc? Wydaje mi sie, ze dziennikarze sportowi bardzo latwo zrzucaja calo odpowiedzialnosc tylko na Benhakera. Czy tak trudno zauwazyc, ze po prostu takich mamy pilkarzy? Jak wygladaja eliminacje klubowe polskich zespolow z ostatnich lat (procz dobrego wystepu Lecha w zeszlym sezonie?).No jak to wyglada? Wisla z Levadia, Legia - Brondby, Polonia - Breda, trzeba wymienac dalej zeszle sezony? Ilu Polakow gra w nasilniejszych ligach europejskich? Premiership? Kuszczak mial byc drugim bramkarzem po Van der Sarze ajest trzecim po Fosterze. Boruc gra w jednej z najslabszych lig w Europie. Gdzie Wlochy i Hiszpania? Nie chodzi mi o zawodnikow grzejacych lawy ale o pelnowartosciowych pilkarzy lig europejskich. To co, przyjdzie Smuda albo inny Kasperczak i kim ma grac? Ebim ktory nie gra w klubie, starym i zmeczonym Krzynowkiem czy Lewandowskim, ktoremu woda sodowa do bani uderzyla? Nie chce bronic dziadka Leo bo pewnie tez popelnil kilka bledow. Pozdrawiam.http://img143.imageshack.us/img143/6267/afryka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 10.09.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Powiem Ci tyle... nareszcie się skończyło. I dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 10.09.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Brożek ty lamo i reszta to samo... Nic dodać nic ująć Jak usłyszałem że połowa naszych reprezentantów nie gra grzejąc ławę to padłem ze śmiechu bo widać było że jesteśmy o krok za przeciwnikiem. Żenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szeszol 10.09.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Jak w temacie. Jakie sa Wasze opinie. Czyja to wina, kto ponosi odpowiedzialnosc. Wydaje mi sie, ze dziennikarze sportowi bardzo latwo zrzucaja calo odpowiedzialnosc tylko na Benhakera. A co to Benhaker bramki strzela ? Mi się zawsze wydawało, że to jednak piłkarze. Na szczęście istnieją jeszcze 'pewniaki', bo wczorajsze zakłady mogłyby się skończyć zupełnie tragicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 10.09.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 a moim zdaniem najwyższy czas na gruntowne zmiany... kurator w PZPN, rozgonić towarzystwo dorobkiewiczów, którzy i tak do RPA się wybierają "obserwować i się uczyć"... potem nowy statut, nowy związek, nowe podejście... pewnie UEFA nas zawiesi, ale i tak nie mamy drużyn w pucharach i nie gramy eliminacji przez najblizsze blisko 3 lata... wiec najlepsza chwila na takie posunięcie... jakies wstrząsniecie ekstraklasą... a potem trener który stworzy młody i głodny gry zespół do ME 2012 rozmarzyłem się co... i tak zostanie tak jak jest... kopacze i my kibice, wieczni optymiści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 10.09.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 http://img143.imageshack.us/img143/6267/afryka.jpg i proszę Wasilewskiego nie łączyć z pożegnaniem z Afryką... może raczej Błaszczykowski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.09.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 ilu Polaków tylu selekcjonerów ale do rzeczy oczywiście, że nie odpowiada tylko Beenhakker. Wina po jego stronie to system gry z jednym napastnikiem, to "zabójstwo" futbolu. A co do żelowych panów kopiących piłkę to szkoda się wysilać. Rozumiem że można przegrać, to tylko sport ale taki styl gry był delikatnie mówiąc niegodny zakładania koszuli reprezentacyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 10.09.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 No tak Zygul Wasyla nie bylo wczoraj ale wczesniej pogrywal. Moze gdyby zorganizowac turniej na nowe fryzury i tatuazyki to by mogli nasi cos powalczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 10.09.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 No tak Zygul Wasyla nie bylo wczoraj ale wczesniej pogrywal. Moze gdyby zorganizowac turniej na nowe fryzury i tatuazyki to by mogli nasi cos powalczyc? tu się zgadzam... nawet Luduvic nadąża za modą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponadczas 10.09.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Moje przemyślenia na gorąco: 1) Znowu błąd polskiego rządu/prezydenta*Mecz był na wyjeździe, okazja wyborna, należało po meczu podjąć męską decyzję i nie wpuszczać darmozjadów do kraju. Reset i ruszamy od nowa. 2) reprezentacyjna stara gwardia emerytów futbolu nie miała motywacji do wygrania meczu ponieważ nie oni będą grali w Mistrzostwach - ewentualny awans oznaczałby kasę ale już nie dla nich, więc po co podejmować wysiłek? 3) być może polskim piłkarzom wystarcza pewien poziom zarobków i dlatego nie mają chęci do pracy nad sobą? Wskoczy taki do reprezentacji, zagra mecz lub dwa na dobrym poziomie, trafi do zagranicznego klubu na ławkę za 300-800k euro, zarobi w dwa lata dwie nasze bańki i cześć. W Polsce, przy odpowiednim gospodarowaniu, będzie ustawiony do końca życia, no i nadal przecież będzie wyciągał kasę od reprezentacji! 4) może wzorem premii bankowych w usa, należałoby opodatkować wynagrodzenie za porażki 90% podatkiem? 5) biedni Kibice! Wydają masę kasy na bilety/dojazdy/oprawę/stroje, o piłkarzach i do piłkarzy z pełnym szacunkiem, a takie nagrody ich spotykają... *zależy kto jaką opcję polityczną woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 10.09.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 A kto na nowego trenera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 10.09.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Chyba tradycyjnie Apoloniusz Tajner, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 10.09.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 A Marcinkiewicz ma jakieś zajęcie??Nie jadą na mistrzostwa,będą oszczędności i to nie na gażach dla zawodników tylko dla dla tego całego g... przyklejonego do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponadczas 11.09.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 tego całego g... przyklejonego do nich. to już wiem dlaczego nie biegają tak szybko jak inni.. To wszystko usprawiedliwia - pewnie po 45 minutach bardzo ich tam boli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 11.09.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 A Prezes Lato powiedział, że nie czas rozdzierać szaty jak ...Stańczyk ... I tak sobie myślę, ................ że miał rację ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 11.09.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 barubar, benhałer i perejro się nie popisali teraz trenerem powinien zostać Fryzjer co prawda koszty utrzymania reprezentacji wzrosną i to pewnie znacząco ale może pojawią się i wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 11.09.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Borubar - jeśli chodzi o ścisłość a z tym Stańczykiem to dobre :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 14.09.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 zasłyszane w rmf najbardziej z porażki cieszą się sponsorzy - liczą na dotację z unii europejskiej za zatrudnianie niepełnosprawnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 14.09.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 benhauer został nominowany do oskaraza wystawienie dziadów w słowenii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 14.09.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 to ja coś pokażę.Jak wchodziłem z "młodym" na stadion to myślałem że tylko on w takiej pozycji (kontrola plecaka) przed bramą będzie stał.Nie podejrzewałem że piłkarzyki będą na boisku stali tak samo..... http://foto1.m.onet.pl/_m/b32fea94f672cf923696492007988d2d,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts