Zygul 16.09.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 benhauer został nominowany do oskara za wystawienie dziadów w słowenii piękne........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.09.2009 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 http://www.mundial.wp.pl/kat,1019539,title,De-Zeeuw-zdradza-smutne-tajemnice-kadry,wid,11502197,wiadomosc.html? De Zeeuw przyznaje, że słyszał o imprezach zorganizowanych przez piłkarzy po meczu z Irlandią Północną a także w Mariborze, tuż przed spotkaniem ze Słowenią. - Wiem, że piłkarze poprosili Beenhakkera o możliwość wyjścia na dyskotekę, Leo odmówił. Tłumaczył im mniej więcej tak: a co powiecie im mniej więcej tak: a co powiecie po latach swoim dzieciom i wnukom? Że nie pojechaliście na mundial do Afryki, bo musieliście iść do dyskoteki? Zrozumcie, walczycie o życie. Niestety, nie do wszystkich to dotarło - opowiada menadżer kadry. De Zeeuw opowiedział także o skandalicznym zachowaniu działaczy PZPN wobec piłkarzy i trenera Beenhakkera. - Nie może być tak, że drużyna wybiega na rozgrzewkę, wraca do szatni, a tam jak zwykle bardzo zmęczony pan Olkowicz w towarzystwie pana Bugdoła i Laty. I coś mówią do zawodników, że Leo cieszy się zaufaniem zarządu. Nie może być tak, że pan Placzyński, który jest w PZPN najważniejszy, na lotnisku w obecności dziennikarzy atakuje Jacka Krzynówka. Nie jest normalne, że pan działacz Greń zaprasza do hotelu kadry w Bydgoszczy znajomych, którzy plują na nas i głoszą, że ja z Leo handlujemy piłkarzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 17.09.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 brzoza spać nie możesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.09.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 brzoza spać nie możesz ? Barbossa - mogę, mogę chciałem tylko dokopac Greniowi ... http://www.sport.pl/pilka/1,65032,5851214,Wybory_w_PZPN___Kazimierz_Gren__czyli_jest_sobie_prezes.html a seio to powodem mojego niespania jest albo dobry film / np. puls wyświetla "Goło i wesoło" o wpół do pierwszej/ albo zajadły komar brzęczący nad uchem /lubie spac przy otwartym oknie/ pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 17.09.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 No i w czym problem? „Nasi Chłopcy” zagrali na swoim zwykłym poziomie. Większość z nich [są jednak wyjątki] to niedouczeni w sensie sportowym [technika, taktyka, kondycja!!!] amatorzy, którzy sami uważają się za profesjonalistów. I nie jest to ich wina. Lepiej zapowiadający się junior grający w n-tej lidze dostając szansę gry w ekstra klasie [co za określenie!?], utwierdzany jest w tym, że jest talentem na miarę Ronaldo i mamiony niezłą kasą. Ci, co wyróżniają się na tle przeciętniaków z naszej reprezentacji dostają szansę zagrania w lepszych lub gorszych klubach europejskich i wtedy okazuje się, że ich poziom sportowy predysponuje ich do siedzenia na ławie lub zgoła na trybunach. A że nie mają ambicji pracować na miejsce w pierwszym składzie, to zadawalają się tym co osiągnęli, przedkładając rozrywkowy tryb życia nad rzetelny trening. I –powtarzam - nie jest to wina tych młodych ludzi. Takie wzorce otrzymali w polskich klubach [gdzie lepiej mecz kupić niż powalczyć na boisku]. I jeszcze jedno: winą Beenhakkera, oprócz beznadziejnej taktyki dobieranej na mecze, jest nieumiejętność zmotywowania piłkarzy. Jeżeli dla niego ważniejszy był klub w Amsterdamie niż reprezentacja... brzoza film można nagrać a w oknach zamontować moskitierę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.09.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 brzoza film można nagrać a w oknach zamontować moskitierę. no tak ... ale wtedy nie dokopałbym Greniowi bo by mi wena uleciała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 11.10.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Mam nadzieję, że akcja "pusty Stadion Śląski" się powiedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.10.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Ja nie idę.Pierwszy raz od .......................no nie pamiętam już od ilu lat.Naprawdę.Żal mi, kusi mnie, ale skoro ma to byc jakiś znak dla PZPN to nie idę.Zresztą cena zaporowa biletów, które mają karmić związek - nie,nie...Nie idę.Trudno.Ostatni mecz na śląskim, potem dłuuuugi remont, trudno.Nie idęWole wydać kasę na ligowe i na moje pobliskie A-klasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 11.10.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Ja tez nie ide, pzpn rozdal 4000 wejsciówek "dla działaczy" niech oni grzeją ławy, to hańba mieć iść na ten zespół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 11.10.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 FORZA JUVE!!!www.koniecPZPN.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 12.10.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ja po raz pierwszy od niepamiętnych czasów nie oglądałem meczu reprezentacji..... za to na budowie przy liście przebojów na "trójce". I jakoś dobrze mi z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 12.10.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 i dobrze k... zrobiłeś, bo nie było na co patrzeć.... dziadostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 12.10.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Jak to dobrze, ze jest jeszcze moj ukochany zuzel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 12.10.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ..i siatkówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 14.10.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Hurrrraaaaaa strzeliliśmy bramkę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 14.10.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Jeszcze nie wszystko stracone... ...myślą Słowacy... http://images39.fotosik.pl/210/9c0017eaaf16ef85.jpg http://www.youtube.com/watch?v=eofjfo_hIkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 14.10.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Dziś im się troszkę lepiej grało z pechem na czele. Ładne sytuację ale szkoda że nie wykorzystane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 14.10.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Gdzieś Ty widział ładne sytuacje??Ja nawet piłki nie widziałem.Co za kretyn dał na śnieg jasną piłkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 14.10.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 14.10.2009 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 No to jak to w koncu jest. Leo nie jest trenerem a oni nadal przegrywaja. Przeciez to byla wszystko jego wina! Tak mowil Lato i Szpakowski w telewizji. Oszukali mnie ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts