adamsa 10.09.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 witam, przed domem mam wylane betonowe schody zewnętrzne bezpośrednio w gruncie, bez izolacji. jak przykleić płytki i czym? czy dać może izolację przeciwwilgociową np folię w płynie? jaki klej na to? płytki granitowe gr. 1,5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 10.09.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Moim zdaniem folie zbyteczna, do granitu stosujemy kleje na bazie cementów białych np Ceresit CM-15, Sopro FF455 itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 10.09.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 U nas płytkarz dał izolacje z płynnej folii,nawet zaizolował nią spodnią częśc płytek(tych stykających sie z ziemią),klej Sopro , czwarty rok mija i jak narazie nic się z nimi nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamsa 21.09.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 kupiłem granit polerowany płytki 60x30cm, chcę dać na schody wejściowe zewnętrzne, obawiam się że będize ślisko, może przykleić stroną "lewą" niepolerowaną? czy robił tak ktoś, czy nie ma przeciwskazań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts